• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Kontrol Haplarının Zararı Var mı?

nanemolla3593

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
549
332
123
32
arkadaslar bugun gazatede yasmın ılacının anı ölümlere sebep oldugunu okudum.kan damarında pıhtılaşma gıbı sonucları olabılıyormus yabancı ulkelerde yasalanmıs yada yasaklanıcakmıs.yasmıne eş deger ilaç isimleri neler acabaa

arkadaslar bugun gazatede yasmın ılacının anı ölümlere sebep oldugunu okudum.kan damarında pıhtılaşma gıbı sonucları olabılıyormus yabancı ulkelerde yasalanmıs yada yasaklanıcakmıs.yasmıne eş deger ilaç isimleri neler acabaa

Bence butun dogum kontrol haplari buna dahil.ama yasmine en yakin diana diye biliyorum

ben 5 sene kullandım hiç olumsuz birşey yaşamadım aksine çok iyi geldi canım kist vardı yok etti adet sancılarımı aldı götürdü cildim pürüzsüz bebek gibi oldu, adetlerimi düzene soktu :34:

ben de geçtiğimiz yıllarda ara ara microgynon ve yasmini dönüşümlü olarak kullandım, herkes (doktor dahil) yasminin en az yan etkili hap olduğundan bahsediyordu ancak fiyatları arasında 2 kat fark olmasına rağmen prospektüslerini incelediğimde noktasına virgülüne kadar aynı oldukları dikkatimi çekti. bi anlam veremedim, kandırılıyor muyuz?! artık kimseye güven kalmadı malum.... :44:

ben böyle bi konu baslıgı acmamıstım benım actıgım konu baslıgı (yasmin ) dii :) nasıl degıstı anlamadıım

Son düzenleme:
Back