Y ysmnosmn Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2013 14 0 16 Denizli 28 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnosmn #1 arkadaslar dogum kontrol hapı kullananlar ne kadar süre sonra rahat ilişki yasadı belırtebilirmi korumaya ne kadar sure sonra baslıyor bu haplar
arkadaslar dogum kontrol hapı kullananlar ne kadar süre sonra rahat ilişki yasadı belırtebilirmi korumaya ne kadar sure sonra baslıyor bu haplar
drderin Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2011 949 100 123 İstanbul 28 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnosmn #2 ysmnosmn .!.: arkadaslar dogum kontrol hapı kullananlar ne kadar süre sonra rahat ilişki yasadı belırtebilirmi korumaya ne kadar sure sonra baslıyor bu haplar Genişletmek için tıkla... ilk kutu bitecek 2. kutuya geçtiğinde rahat edersin yani 2. kutuda koruyuculuk başlıyor
ysmnosmn .!.: arkadaslar dogum kontrol hapı kullananlar ne kadar süre sonra rahat ilişki yasadı belırtebilirmi korumaya ne kadar sure sonra baslıyor bu haplar Genişletmek için tıkla... ilk kutu bitecek 2. kutuya geçtiğinde rahat edersin yani 2. kutuda koruyuculuk başlıyor
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 9 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnosmn #3 Benim bildiğim tatlım ki ben o şekilde korunmaya geçtim 2 kutu bitip 3.kutuya geçtiğinde korumaya başlıyo
Benim bildiğim tatlım ki ben o şekilde korunmaya geçtim 2 kutu bitip 3.kutuya geçtiğinde korumaya başlıyo
C caa Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2013 45 0 16 İstanbul 9 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ysmnosmn #4 uzman tv doktorun demesine göre düzenli kullanırsan hemen devreye geçiyormuş