• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapları kilo aldırı mı?

firuze-1524

Bal kız & Bal oğlan
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
7.686
12
358
Bursa
Kullandığınız doğum kontrol hapı kilo aldırdı mı? bende kullanıyorum ve kullandığım ilacın prospektüsünde 100 kişiden birinde veye daha fazla kişi de kilo artışı görülmüştür yazıyor,bugün nette okudum yanlış biliniyor,kilo aldırmaz diye,bi de kullananların yorumlarını bekliyorum.

Ben 6 ay boyu kullandım ve kilo almadım ilacı her akşam 22.30 da içtim o saatten sonra bişey yemediğim için ne iştah açtı nede bulantı..sende böyle yaparsan kilo almazsın bence

herkeste farkli etki gosteriyor dogum kontrol hapi
kilo aldirdigini soyleyenler duydum
benim goguslerim bir beden buyumustu ve hep sisti, bir de karnimda siskinlik oluyordu

Ben de yıllardır kullanıyorum,adet düzensizligi icin vermişti doktorum.Kilo almadım ama gögsüm ve karnımda bi şişlik başgösterdi.Doktor ise normal oldugunu,ilacın bırakılması halinde bu şişligin gidecegini söyledi.Kullandıgım ilaç diane35 :34:

Kullandığınız doğum kontrol hapı kilo aldırdı mı? bende kullanıyorum ve kullandığım ilacın prospektüsünde 100 kişiden birinde veye daha fazla kişi de kilo artışı görülmüştür yazıyor,bugün nette okudum yanlış biliniyor,kilo aldırmaz diye,bi de kullananların yorumlarını bekliyorum.

Bahsettiğiiz ilaç yasmin. Hayır aldırmıyor rahat olabilirsiniz..:1:

doğum kontrol hapına başlayalı 2 ay oldu ve iştahım acayip açıldı kilo almaya başladım ne yapıcamı bilmiyorum yaa çok üzgünüm pff

ben pko için 2,5 sene diane 35 kullandım 25 kilo aldım ilacı bırakınca kıllanmalarım arttı ve hiç erimeyen bir göbek kaldı bana. ama yasmin yapmıyor bunları..

Ben yaklaşık 5 yıldır yasmin kullanıyorum. Kilo alma olmadı hiç, göğüslerim büyüdü ama yaşım büyüdüğü için de olabilir :) düzenli kontrole gidiyorum rahim duvarı incelmem vs. de yokmuş, çok memnunum, hiç bırakmak istemiyorum :) (sivilcelerimi de geçiriyor)

yıllardır kullanırım kilo aldırmadı bana.. bir arkadaşım selülit yapar diyor onu da yapmadı bana.. çok hareketliyimdir ben ondan belki bilemiyorum bünyeden bünyeye değişiyor.

Ben uzun süre kullanmadım ama iştah açtığını ve biraz kilo aldırdığını düşünüyorum. Yada rahatlayıp düğün stresi bitince vücut kilo almaya meyilli oluyor ben bunu hapa bağladım bilmiyorum. 3 ay içinde 5 kilo fazlam oldu ama.

merhaba.8 aydır yasmin kullanıyorum.evlendiğimden beri aynı kilodayım.sadece ilk 3 ay göğüsleri çok ağrıdı ve mide bulantısı yaptı.bu tepkiler normalmiş sonra geçti zaten.ben çok memnunum.adetim düzenli,cildim pürüzsüz bunun gibi faydaları da oldu.

İlk 2 ay Diane35, son 5 aydır da Yazz olmak üzere 7 aydır hiçbir kilo artışı göstermedim. Sadece göğüslerim büyüdü. Bünyeden bünyeye değiştiğini düşünüyorum.

Back