dogum kontrol hapıyla hamıle kalan varmııııı

TTATTLI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
250
11
38
İstanbul
meraba kızlar ben gecen ay adet duzensızlıgınden doktora gıttım doktor hormonal bozukluk vae deyıp yasmın verdı bir kutu kullandım bıtelı dört gün oldu şimdiye kadar adet olmam gerekmezmıydı ilaç bıttıkten ıkı gün sonra korunmasız ılıskıye gırdık hamıle kalmıs olabılırmıyım memelerım şişti belim çok agrıyo ben gecenlerde bıyerde okudum hap bıttıkten sonra 2 gün içinde yumurtluyomussun kontrol hapı kullanıp hamıle kalanınız oldumu hiç inşallah hamıleyımdırrrr

hıc boyle bışey duyan basına gelen olmadımıııııı:18:

Merhaba canım hapı bıraktıktan sonraki 7 gün içinde adet olman gerek, biraz daha bekle. Ayrıca yumurtlamanın hemen 2 gün sonra olduğunu hiç duymadım ve okumadım canım bildiğim en erken
bir adet dönemi geçirdikten sonraki ay vücut normale dönüyor ve yumurta olusabiliyor. Hayırlısı olsun, süprizler de olabilir tabi hayatta😉

Bende uzun sure hap kullandim,ama sen ilk kullanmissin zaten hap seni tamamen korumaya baslamamis.ayrica hap bittikten 2 gun sonra yumurtalama olma olayini bende ilk defa duydum.zaten hap bittikten 7 gun icinde adet olman gerek sen onun uzerine bi 10 ila 15 gun daha koy yumurtalama zamanin odur.ama senin hormonal bozukluktan dolayi yumurtalaman farkli gunse bilemem benim de duzensizligim vardi yumurtalama zamanim 20 gune yakindi.ben yumurtlama gunumde hamile kalmadim mesela,adetim bitip temizlendigim gun hamile kalmisim.aylardir yumurtalama gunu peşinde kostum durdum,ozellikle ogunlerde iliskiye dikkat ettim.

canm söz knusu bile olamaz çünkğ adete hazırlıyo ilaç böylece embirionun tutunmasını kesin ve kesin engeller. İmkansız bişi . Kndini umytlandrma canm boş yere sonra üzülücrksin gerek yok . Bnde yaşadm çünkü . Sen adetini düzene sok kalırsın zaten .

Hergun duzenli içtiysen sanmam hamile kalasın ama belli mi olur veren yaradan yani %100 diye bişey yok

Hergun duzenli içtiysen sanmam hamile kalasın ama belli mi olur veren yaradan yani %100 diye bişey yok
dün regl oldum (( zaten beklemem hataydı bi umut işte hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…