doğum kontrol hapını yeni bıraktım testler hamile gösteriyor.

mucizevi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
606
18
118
Antalya
Herkese merhaba kızlar, bu benim ilk konu açışım ama sürekli takip ediyorum siteyi. Doğum kontrol hapını geçen ay bıraktım, yazz kullanıyordum, 6 ay kullandım. Ayrıca polikistik over hastasıyım. Bu ay adet olmadım ve 2 kere test yaptım, en son 18 şubatta adet olmuştum. Test sonuçları hep pozitif çıktı ama daha doktora gitmedim. İnternette hemen hapı bırakınca hamile kalmak zararlı olabilir diyorlar. Kafam çok karışık kızlar, salı günü doktora gideceğim. Umarım kötü birşey çıkmaz. Benim gibi hapı bırakır bırakmaz hamile kalan var mı. Şimde ben 5 haftalık falan hamile oluyorum herhalde. Salı günü herşey belli olur mu ki , lütfen yardımcı olun, fikirlerinizi bekliyorum.

ooooo hapı bırakınca hamile kalan o kadar çok kişi tanıyorum ki. hiç kafanı bulandırma. git doktora biran önce bak keyfine. bak ne kadar şanslısın. hayırlsıyla kucağına da alırsın inşallah

Canım ben 2 sene kullandım.Bıraktım dr 3-4 ay eşin korunsun dedi.Korunmayı bıraktık ve 2.ay hamile kaldım..Rahat olun bu konuda,bünyeye göre değişir...

bernardo çok teşekkürler, bu internet hep kafa bulandırıyor, insanın içine kurt düşüyor, umarım bir sorun olmaz.

Evet 2-3 ay eşin korunması gerekir diyolar, biz doktora danışmadan bıraktık hapı ve hemen hamile kaldım.

Back