• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapını içmeyi unuttum..!!

Sagittarius01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
94
0
0
Adana
Merhaba, ben daha bugün üye oldum. Bir sorum olacaktı. Ben 21.ekim.2011'de yasmin kullanmaya başladım, yani daha 22 gün oldu. Her akşam 19:00'da düzenli hapı kullandım fakat 2-3 gün önce, sadece bir akşam almayı unuttum! o gün de eşimle ilişkiye girmiştik. Ertesi gün 2 hap birden aldım. Sizce hamilelik riski olabilir mi? Bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen..!!!

olabilir bizim bi tanıdık sadece birgün kullanmamış oldu 40 yaşında bir kadın. ama evliysen boşver bence. ben şimdi korunduğuma yanıyorum. sonra olmayınca daha çok üzülüyor insan.. ama benim de korunurken korktuğum anlar olmuştu ama hiç hamile kalmadım. zaten yumurtlama günü 1 gün o güne denk gelme ihtimali 30 da 1 içini ferah tut.

olabilir bizim bi tanıdık sadece birgün kullanmamış oldu 40 yaşında bir kadın. ama evliysen boşver bence. ben şimdi korunduğuma yanıyorum. sonra olmayınca daha çok üzülüyor insan.. ama benim de korunurken korktuğum anlar olmuştu ama hiç hamile kalmadım. zaten yumurtlama günü 1 gün o güne denk gelme ihtimali 30 da 1 içini ferah tut.

Teşekkürler... Şuan hazır değiliz, o yüzden tereddüt ettim ama sanırım çok düşük bi olasılık.

Back