• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapını bıraktıktan sonraki aylarda adet tarihinde gecikme olur mu?

YILDIZ1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
861
6
46
İstanbul
arkadaşlar merhaba,

ben dondurulmuş embriyolarla tüp deneyecektim, doktorum öncesinde 1 ay doğum kontrol hapı kullandırdıki rahim dinlensin yeni yumurta oluşmasın diye.
kullandığım ay ilacım bittikten 3 gün sonra adet oldum.
hemen sonraki ay ise kullanmadım ama adet olamıyorum. gebelik yok.
doğum kontrol hapını bıraktıktan sonraki aylarda adet tarihinde gecikme oluyormu? olursa ne kadar ?

evet olabiliyor. ben de aynı şeyi yaşadım geçen ay çünkü. 34. gün oldu. hatta dün bunun için dr. a gittim. test yaptırdım. negatif çıkınca ilaç aldım ama gerek kalmadı şu an için.:2:

evet olabiliyor. ben de aynı şeyi yaşadım geçen ay çünkü. 34. gün oldu. hatta dün bunun için dr. a gittim. test yaptırdım. negatif çıkınca ilaç aldım ama gerek kalmadı şu an için.:2:

teşekkürler içimi ferahlattın, normalde kaç günde bir adet oluyordun? ilaç dediğin söktürücü mü?
sanırım adetin kendiliğinden gelmiş.

normalde 27-28 günde 1 olurdu. ve genelde düzenliydi. hatta ben özellikle dr.a sormuştum bi gecikme olur mu diye. düzenliyse olmaması gerek demişti. onun üzerine gecikme olunca ben biraz korktum açıkçası. ve evet kendiliğinden oldu ilacı aldım ama kullanmadım artık. klasik farlutal kullanacaktım. o 10 gün içinde getiriyo mutlaka. ama tabi hamilelik durumunun olmadığından emin olmak gerek mutlaka. bence sen de 35. güne kadar bekle sonra bi dr.a danışabilirsin.

normalde 27-28 günde 1 olurdu. ve genelde düzenliydi. hatta ben özellikle dr.a sormuştum bi gecikme olur mu diye. düzenliyse olmaması gerek demişti. onun üzerine gecikme olunca ben biraz korktum açıkçası. ve evet kendiliğinden oldu ilacı aldım ama kullanmadım artık. klasik farlutal kullanacaktım. o 10 gün içinde getiriyo mutlaka. ama tabi hamilelik durumunun olmadığından emin olmak gerek mutlaka. bence sen de 35. güne kadar bekle sonra bi dr.a danışabilirsin.

sağol canım, birkaç gün daha bekliyeyim o halde.

seninle yazışabilmek için üye oldum.. biraz acemiyim fakat kürtajlar nedeni ile yoğun endometrium problemleri yaşıyorum. gitmediğim dr kalmadı. farklı yorumlar var.

ben yeni üye oldum endometrium problemim var kafam karmakarıştı tekrar histeroskopi olma diyenler ol diyenler var.. olmayacakmı acaba 20 kere dene birinde tutar inşallah diyen dr var yaaaaaaa..

Back