arkadaslar selam. bende de pcos var ve 13-14 aydır dk kullanıyordum. (dienelle) etkilerinden de çok memnundum. ancak sigara kullanıyorum ve bu süreçte doğum kontrolden bağımsız olarak kalbimde problem çıktığı için kadın doğum doktorum bırakmamı önerdi ve bunu mutlaka kalp doktoruma danışmamı söyledi. şimdi tüm kan değerlerime bakılmasını bekliyorum kalp doktoruna gideceğim tekrar. konuya dönecek olursak ben tüylenme şikayetiyle gitmiştim doktora, hayatımda hiç köklü ya da aşşırı fazla tüyüm olmamıştı ama tüm tüylerimde bi kök kalınlaşması fark etmiştim ve yüzümde de garip tüylenmeler olmuştu. yüzümde ve boynumda sivilceler çıkıyor ve asla iyileşmiyordu yara gibi kalıyordu, yüzüme biri dokunsa bile acıdan beni ağlatıyordu. dk kullandıktan sonra bunların hepsi büyük ölçüde düzeldi ama şimdi bırakırsam tekrar etmesinden korkuyorum. bırakanlar ne kadar sürede bu yan etkileri tekrar yaşadıklarını paylaşabilirlerse çok sevinirim. doktoruma 6 ay kullanıp 6 ay bıraksam mı diye soracağım çünkü, teşekkürler şimdiden...