- 30 Mart 2019
- 14
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Zeynepsudeyilmaz
Merhaba,
Kızlar ben evlenmeden 3 ay önce (18 Temmuz 2018 başladım ) 29 Eylül de evlendim 10 Mart 2019 a kadar Yasmin doğum kontrol hapı kullandım kullanırken hiç bir sıkıntı yaşamadım herhangi yan etkisini görmedim ilacı bebek istediğimiz için bıraktık şuan denemede 4. Ayımız adetime 3 gün var ve kasıklarımda bacaklarımda ağrı var göğüs uçlarım hassas sanırım yine adet olacağım
hiç olmak istemiyorum hamilelik olsa keşke inşallah öyledir
doktor eğer çocuk isterseniz hapı bırakın 2-3 ay korunup 4. Ay hamile kalabilirsin demişti ya da deneyebilirsin her ay içinde sıkıntı olmaz denersin dedi çevremizde uzun yıllar kullanıp bıraktıktan 1 ay sonra hamile kalanda var 4 ay sonrada kalan var yine uzun süre kullanıp 8-9 Aydır hamile kalamayanlarda var siz hapı bıraktıktan sonra kaç ay içinde hamile kaldınız insandan insana değişir bu durumlar illaki ama ilacın bu etkisinden kurtulmak için ne yapılabilir bir yolu var mı doktorunuz bir şey önerdi mi erken hamile kalmak için cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Kızlar ben evlenmeden 3 ay önce (18 Temmuz 2018 başladım ) 29 Eylül de evlendim 10 Mart 2019 a kadar Yasmin doğum kontrol hapı kullandım kullanırken hiç bir sıkıntı yaşamadım herhangi yan etkisini görmedim ilacı bebek istediğimiz için bıraktık şuan denemede 4. Ayımız adetime 3 gün var ve kasıklarımda bacaklarımda ağrı var göğüs uçlarım hassas sanırım yine adet olacağım