kızlar doğm kontrl hapı kullanıyorum 4 aydır kullanıyorum 8 ay daha kullanmayı düşünüyorum. onu bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kalırım. yani kullanıpta bilgisi olanlar bi fikir sunsun çok uzun sürermi hamile kalmam
opera mesela 20-25 yaş arası geç değilmidir ? ve hemen endişelenmemesi lazımdır bence.
Her kadın her yaşında geçtir ama konu doğum olunca gerçek yaşını herkes kabullenir.
yemek tarifleri bölümü makyaj bölümü falangez dolaşoraları burda kısıtlı kalma :)))
kızlar doğm kontrl hapı kullanıyorum 4 aydır kullanıyorum 8 ay daha kullanmayı düşünüyorum. onu bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kalırım. yani kullanıpta bilgisi olanlar bi fikir sunsun çok uzun sürermi hamile kalmam
ewet kesinlikle haklı buluyorum sizi hapı bıraktım 2 ay önce fakat çocuk düşünmüyoruz şimdilik eşim korunuyor. ama hap çok büyük bi baskı hissettiriyo içinde o kadar çok ön yargı var ki bıraktım şimdidaha iyi hissediyorum kendimi
annemin 19 yıl çok istemesine rağmen olmamış, o yüzden bana evlendiğim zaman, kıızım sen bi dene bakalım olmazsa erkenden tedaviye başlamış olursun dedi, o yüzden o akılla 2 ay sonra hamile kaldım; böylece olduğunu da görmüş olduk :) sen de çok uzatma cicim aylarını :) çocuk iyidir, neşe getirir :)
Canimmm hic kafana takmaa ben 3 yillik ewliyim hic hap kullanmadim ... 5 aydir bebek istiyoruz olmadi henüz ... Arkadasim en agir hapi kullandi 1,5 yil 5. ayinda hamile kaldi simdi 4 aylik hamile ... :) yaniii hap falan bahaneee Rabbim ol derse olur .. Stres yapioruz elbett ama bizimki sabirsizliktann :)
birazcık daha zaman geçsin de yapıcam ama şu bi gerçekki yapmadıkça hevesin mi kaçıyo ne ben öle oldum hevesim yok hiç şuan
Bana da hapı birakinca 6 aydan önce olmaz o da şansliysan dediler. 2 yıl hiç ara vermeden kullandım dogum kontrol hapı. Eylül ayında bıraktım Kasım ayında hamile kaldım. Suan 9 haftalık hamileyim cok şükür. Kafanıza takıp ne zaman olacak demeye başlayınca olmuyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?