büşracım inanki insan 2. ayı geçince şüphe yapmaya başliyor. Ama doktorlar 1 sene olmayınca ondan sonra gelin diyorlar
ewet sende haklısın bende öyleolurum kesin. ben şimdi ilacı bırakıcam ama korunmaya dewam edeceğim. çocuk düşünüpte olana kadar da içimde hep şüphe olacak onada eminimbazen unutuyorum çocukmuş hamilelkmiş hapmış bazende aklıma geliyor ne yapacagmı şaşırıyorum canım sıkılıyor
Canım neden çocuk yapmayı düşünmüyorsun. Hapı bıraktığın anda korunmayıda bırakarak hayatına yeni sayfa açabilirsin.
bu konuda kafam çok karışık özelden falan konuşma imkanımız yok mu bilemiyorum bu siteyi çok fazla
4-5-6-7-8 ay kalmasam sıkıntı yapmam ama ya daha uzun sürehamile kalamazsam diye tereddütteyim
canım mesaj sayım yeterli olmadığından sana özel mesaj gönderemiyorum. dene belki sen bana gönderebilirsin. kullanıcı adıma tıkla özel mesaj yazıyor ordan deneyebilirsin
Katılıyorum canım sana böyle şeylerin hesabı olmazmış. Allah hayırlısını versin. hayırlı zamanda canım. Genetikte çok önemli faktör tabi. Kısmet canım bakalım beklicez. ben 9 aydır deniyorum olmadı artık bir sorun olduğunu düşünüyorum. 3-4 ay daha denicez olmadı tedaviye başlicaz . inşallah hepimiz burdan güzel bebiş haberlerini veririzz
denedım canm şuan benımkide yeterli değil ama mümkün olduğu zaman konuşmak isterm bıraz akıl almak bıraz rahatlamak içn
Vallahi ne kadar cahilmisim oyle atip tutuyordum.. diyordum ki su ay birakirim su gun dogururum.. oyle kolaydi sanki..
Genetik cok onemli insanin yasi onemli.. annem bana hemen hamile kalmis 2- 3ay ama 20 yasindaymis ikinci bebek 20 yil sonra geldi 40 yasinda onda baya zorlandi dusuk falan oldu aradi 6 ay bekledi..
Insallah istedegen her kadin bu duyguyu yasar.. allah'im yillardir aylardir denyenlerede sabir versin.. hic kolay degil canim
Canım akıl almaktan ziyade duygularımızı düşüncelerimizi tecrübelerimizi paylaşabiliriz. Ne zaman uygun olursa konuşmayı isterim.
Hiç sorma ya aynı bende öyleydim , hele evlenmeden önce... hani derler ya bekara karı boşamak kolaydır. sanki hemen oluvercekmiş gibi geliyordu. korunmayı bıraktım bu ay hamileyim şu ay doğururum dedim. büyük konuştum galiba. o ay adet olunca şok oldum çünki kesin hamileyim diyordum. ( olmicağı aklımda bile yok )
yaaa aynennn
ben de hapı bırakınca hemen hamile kalacakmışım gibi yaptım planlarımı
aman tatilim hamileyken kusarak gecmesin aman yazı gecireyim vs vs
3. ayda da olmadı işte
ben 3 ay daha denerim olmazsa ocak ayında doktora gideirm
bizim kocamla yaşımız genç değil bekleyemeyiz malesef..
Herseyin hayirlisi insan yasayarak ogreniyormus..
bu iste hesap kitap yok..
ben biliyordum hemen kalinmaz diye..biraz uzuldum tabi..
Canım benim yaşım biraz genç o yüzden doktorda bekle daha erken senin için tedavi dedi.
eşimde yaşın küçük ya ondan olmuyordur diyor.( eşim ile aramızda 6 yaş var ) :112:
valla kendimizi avutuyormuşuz gibi bir his var içimde hayırlısı...
İnsan kırmızıyı görünce haliyle üzülüyor canım. bekliyorsun olucak sanıyorsun olmayınca tokat gibi vuruyor insana.
her ay ayrı bir umut bakalım
Ben 7 ay doğum kontrol hapı kullandım. sonra hapı bırakıp 1,5 - 2 ay kadar kondomla devam ettik (hormonlarım düzelsin diye). Hamilelik niyetine girdiğimde ilk denediğimiz ayda hamile kaldım. Çok yakın bir arkadaşım da benden 1 ay önce hapı bıraktığı ay hamile kaldı. Her bünye bir değil, o yüzden sıkma canını. Ama doğum kontrol hapları kısırlık yapmaz, onun etkileri geçici bir durumdur. Kişisine göre kiminde 1 sene sonra kiminde 1 ay sonra (eğer başka hormonal ya da fizyolojik problem yok ise) hamilelik oluşurkızlar doğm kontrl hapı kullanıyorum 4 aydır kullanıyorum 8 ay daha kullanmayı düşünüyorum. onu bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kalırım. yani kullanıpta bilgisi olanlar bi fikir sunsun çok uzun sürermi hamile kalmam
canm zar zor 50 yaptm mjsımısanada yazdm özelden umarm cvp verebılırsn senın de 50 yapmana gerek yoktur yani
Maalesef benimde 50 yapmam gerekiyor. çalışıyorum canım. Mesaj sayısına ulaşınca ilk işim sana özelden cevap yazmak olacak. sen nasıl başardın bu kadar kısa sürede yaa
tabi bu arada genç kavramı da göreceli..
40lı yaşlarda anne olmak isteyenler benim yaşım genç, 32 yaşındayım ben :)
kasımda 1 senemiz dolacak evlilikte. evliliği ertelemek, iş güç kariyer telaşına dalmak böyle oluyormuş işte.
yemek tarifleri bölümü makyaj bölümü falangez dolaşoraları burda kısıtlı kalma :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?