Sivilceli Ciltler Doğum kontrol hapıni bırakır bırakmaz sivilcelerim azıyor

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mermar

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
23
2
Ben yıllardır sivilceden çekiyorum 27 yaşındayım hala iltihaplı sivilce çıkarıyorum.20 li yaslarda roaccutane kullanmıştım.iki sene rahattım ondan sonra yine basladı.O süreçlerde adet düzensizliklerim falan cardı dr a gittiğimde ufak kistler oldugunu soyledi.Doğum kontrol hapı verdi düzenlemesi için.Hapı kullandıktan sonra farkettim ki yüzüm bebek gbi oluyor sivilceler sönüyor. Şu an bu yasındayım yüzümü sivilceler bassa D.k hapı alıyorum.Açıkçası hamilelik faln çok umrumda değil çünkü artık psikolojim bozuluyor aynaya bakamıyorum.Ben ne zamn kurtulurum bu sivilcelerden.Sürekli bh haplarımı alıcam☹☹😫Bu durumu yasayan var mı benim gbi?

Ben yıllardır sivilceden çekiyorum 27 yaşındayım hala iltihaplı sivilce çıkarıyorum.20 li yaslarda roaccutane kullanmıştım.iki sene rahattım ondan sonra yine basladı.O süreçlerde adet düzensizliklerim falan cardı dr a gittiğimde ufak kistler oldugunu soyledi.Doğum kontrol hapı verdi düzenlemesi için.Hapı kullandıktan sonra farkettim ki yüzüm bebek gbi oluyor sivilceler sönüyor. Şu an bu yasındayım yüzümü sivilceler bassa D.k hapı alıyorum.Açıkçası hamilelik faln çok umrumda değil çünkü artık psikolojim bozuluyor aynaya bakamıyorum.Ben ne zamn kurtulurum bu sivilcelerden.Sürekli bh haplarımı alıcam☹☹😫Bu durumu yasayan var mı benim gbi?
Selam ben de senle aynı kaderi paylaşıyorum yüzüm şu an sivilce ve lekeleri ile doldu Bn dr hap kullandm Bi kaç yıl rahattım sonra yıllar geçti yine başladı ara ara çıkıodu ama yazdan beri çok çoğaldı maske takılan bölgem sivilce doldu ve hala çıkıo bn tüp bebek sürecindeym Dr a gttm ama krem verdi yolladı ama işe yaramadı yakında transferim var ama yüzüm çok kötü napam da izleri geçer die düşünüyorum çıkan sivilceler söner ya da hiç çıkmasın die düşünüyorum ne krem sürdüysem işe yaramıyor 😔

Yerli bir firmanın sivilcede etkili bir serumu var belki sorununuza çare olur ama firmanın ismini yazabiliyor muyuz yasak mi bilmiyorum yeni kayıt oldum buraya

Yerli bir firmanın sivilcede etkili bir serumu var belki sorununuza çare olur ama firmanın iyazabiliyor muyuz yasak mi bilmiyorum yeni kayıt oldum buraya

Yerli bir firmanın sivilcede etkili bir serumu var belki sorununuza çare olur ama firmanın ismini yazabiliyor muyuz yasak mi bilmiyorum yeni kayıt oldum buraya
Sivilce izlerine faydası var mı acaba mesaj bölümden yazablr misiniz rica etsem 🙏🥰

X