doğum kontrol hapını bırakınca????

kmehtap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
2.436
0
116
42
Samsun
merhaba doktor hanım benimde adet geçikmesiyle iligili bir sorum olacak uzun yıllardır d.k. hapı kullanıyordum ilk başta diane35 iki yıldır yasmin SAT 25. mayıstı sonra d.k. hapını kestim artık çocuğa karar verdik 3,5 yıllık evliyim fakat bugün oldu SAT itibaren 40.gün hala adet olmadım doktoruma gittim tüm gebelik testleri negatif ultrasonda bi sorun yok rahim tertemiz kist falanda yok d.k. hapı kullandığım ve yeni bıraktığım için hormonlarda bi bozukluk olduğuna ihtimal vermiyor doktorum ama yinede adetin 2.günü gel bi bakalım dedi farlutal verdi bir hafta bekle adet olmazsan kullan dedi vede folik asit

şimdi ben en çok şunu merak ediyorum (ne yazıkki doktordayken sormak aklıma gelmedi) adet olamamamın sebebi yumurtamı gelişmedi yada gelişti çatlamadımı (ama ozaman kist olurdu) şaştım kaldım
peki şimdi farlutal kullanınca rahimde ne işlem yapıyorda adet söktürüyor farlutal kullandığım sürede yumurtamı oluşup çatlıyor bunu çok merak ettim
ne yazıkki yumurtalama günleri falanda hesaplayamayacağım şimdi çünkü bidahaki adetim ne zaman olur hiç bi bilgim yok
şimdi hormonel bi bozuklukta yoksa kistte yoksa herşey normal ama adetim hep böyle gecikirse ben hep söktürücümü kullanmalıyım böyle hamile kalınırmı

kusura bakmayın biraz uzun oldu ama tüm detayları öğrenmek istedim ve resmen ortada kalmış gibi hissediyorum kendimi
ilginize şimdiden çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…