dogum kontrol hapini birakinca hamile kalanlar...

korlumerve

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
159
8
11
İstanbul
Mr. Kizlar...ben 4 yil kadr dogm kontrol hapi kullandm birakinca iki gun snra adet oldum ondan sonraki adetim 48 gun snra oldu dr. Her sey norml dedi ama yumurtlamayi nasl hesapliycm kafa karisti yardm ltfen...

Mr. Kizlar...ben 4 yil kadr dogm kontrol hapi kullandm birakinca iki gun snra adet oldum ondan sonraki adetim 48 gun snra oldu dr. Her sey norml dedi ama yumurtlamayi nasl hesapliycm kafa karisti yardm ltfen...

ben 8 yıl kullanmıştım bıraktıktan sonra dengem çok bozuldu 2 ay olmamazlıkk ayda iki kez üç kez adet görmelerr bu dengesizlikle hapı bıraktıktan sonra 15 ay sonra kaldım canım tabi kişiye göre değişir ama benim durumum böle oldu biraz olsun fikir verir belki sana diye kendi durumumdan örnek verdim

İsimiz zor deseneeeee allah yardmcmiz olsn cnm

bende uzun yıllar kullandım ama hep dr kontrolünde yaklaşık iki ayda bir gidip tansiyon kilo vs bakıyorlardı, dönem dönem de hapı mı değiştiriyorlardı, bir keresinde doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım, ki ben günlerimi ayarlıcam derken karıştırdım,,,
doğum kontrol hapını bırakınca da hemen hamile kaldım,,,
doğum kontrol hapını eczaneden gidip almayon bir dr veya jinekologdan alın ve hep kontrolünüzü yaptırın o zaman hiç bir sorun olmaz

Yok cnm bnm ben hapi biraktm isteee ikinci reglim bitti haptan snra zor kaliniyo diyolar dr. Usg de bii sorun yok dedi bkalm saol cnm ...

Yok cnm bnm ben hapi biraktm isteee ikinci reglim bitti haptan snra zor kaliniyo diyolar dr. Usg de bii sorun yok dedi bkalm saol cnm ...

çünkü inasanlar eczaneden gidip kendi kafasına göre kullanıyor doğum kontrol hapını, halbuki dr kontrolünde olsa hiçbir sorun yok ben yaklaşık 12 yıl kullandım doğum kontrol hapını ve hiçbir problem yaşamadım ama dediğim gibi doktor kontrolünde her zaman için

Canım ben de 2 yıldan fazla kullandım.bıraktıktan sonra 42 gün adet olamadım.tarlusal kullanınca adet oldum.sonraki ay 28.günümde adet oldum.bu ay 29. günümdeyim adet falan yok.gebelik istiyorum ama bugün test yaptım negatif belki erken davrandım test için, belki de bugün yarın adet olacam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…