Doğum kontrol hapını bırakınca göğüsler eski küçük haline mi döner?

cholita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
75
4
48
Diğer
Kızlar ben 1 aydır hap kullanıyorum göğüslerim 75 den 80 e çıktı bu durum hapı 1 sene kullansam bile devam eder mi? bırakınca hemen küçülür mü???

siz hangi hapı kullanıyorsunuz bende yeni baslıcam hani sorunuza cevap dgl ama yardım edermisiniz degerlerim normal cıktı

selam kızlar ben uzun süredir kullanıyorum ama dedigin gibi bi sorunla karşılaşmadım galiba bünye meselesi ama içinde hormon oldunu herkes biliyo yani istersen bi doktora danış öyle kullan

ben ilk yılımda 6 ay yasmin kullandım.. ne göğüslerim büyüdü ne de kilo aldım bilakis zayıflamıştım 3-4 kilo..
dedim o kadar da umut bağlamıştım senlerce evlenince göğüslerim büyüyecek diye :))
sonuç hüsran..
ben de en sonunda eşime güzel görüneyim diye silikon taktırdım, kurtuldum.. hihihi:)

benim yasminle 85 olan göğüslerim 90 oldu bırakır bırakmazda foss diye söndüler inan bana üzüldüm sönsünler istemezdim şimdi tuhaf geliyolar gözüme ama yapıcak bişey yok sönüyo hapı bırakınca

ben butür hormonal hapların kadın saglıgını bozduguna ve kısırlastırdıgna ınanıyorum

kısırlaştırması ile ilgili doktorla konuştum kesinlikle öyle birşey yok diyor, hatta doğum kntrl hapı kullanıp bırakan kadınlar kullanmayan kadınlara göre daha çabuk hamile kalıyorlarmış. tam 3 doktora gittim rahimdeki bir sorun sebebiyle ve 3 ü de hap kullanabilirsin gönül rahatlığıyla demişti. ama hormonlar mutlaka ki çok etkileniyor..

hap gerçekten bir dolgunluk yapıyor ya orası çok kesin ve ayrıca hormon yüklemesinden dolayı hamile gibi hissettiriyor sürekli ağlak bir haldeyim hassaslık dizboyu kokulara karşı çok hassasım hamile kalınca nasıl olcam çok merak ediyorum gerçekten:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…