selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 4 aylık evliyim ve yasmin ile korunuyordum geçen ay bıraktım hapı bebek istiyoruz. bu ay adetim gecikti hamileyim diye ümitlendim ama dün malesef kırmızıları gördüm. acaba haptan sonra hemen hamile kalan var mıı
mrb arkadaşım ben yazz ismindeki dk. hapını kullandım çok memnun kaldım. bıraktım hamile kaldım. yasmin kullananları bilmiyorum ben kullanmadım ama sen çok uzun süre kullanmamışsın 3 ay kullanmışsın sanırım. bu ay hapın etkisinde olabilirsin ama önümüzdeki ay hapın etkisi kalmaz sanırım. yumurtlama tarihlerini hesapla ve o tarihleri boş geçmeyin. inşallah bidahaki ay mutlu haberini alırsın.
ben 2008 yılında dogum kontrol hapını bıraktıktan sonraki ilk ay hamile kaldım
ama bu işler belli olmuyoo,şimdi 2. istiyorum kaç aydır ama malesef olmadı...
genelde dogumkontrol hapından sonra,daha kolay hamile kaldıgını duymuştum
stres yapmaa,henüz çok erken vucudun daha yeni yeni hazırlanıyo anne olmayaa
korunmayı bıraktıgım ilk ay adetim 1 hafta önceden geldii,normalde prezarvatif ile korunuyoduk
spermler vucuda girince afalladım haerhaldee
selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 4 aylık evliyim ve yasmin ile korunuyordum geçen ay bıraktım hapı bebek istiyoruz. bu ay adetim gecikti hamileyim diye ümitlendim ama dün malesef kırmızıları gördüm. acaba haptan sonra hemen hamile kalan var mıı
canım korunuyordum bende yazzz 24 diye bir ilaç kullandım 1 yıl kadar.kasım başında bıraktım.bıraktıktan sonra ki 15 gün için de yeniden adet oldum.sonraki adetim gecikti.en son aralık 18 de adet oldum ve dün öğrendimki hamileym.yani hapı bıraktıktan sonraki 2. ayımda hamile kaldım.gerçi daha çok yeni.ama hamileliğin hapla alakası yok.bünyeyle alakalı.sakın sıkma kendini
çok teşekkür ederim beni çok korkuttular işte falanca kişi hap kullanmış bebeği olmamış falan diye bu ayda olmayınca korktum ama sanırım normalmiş ilk ay olmaması
ilk ay olmaması gayet normal ve aslında ilk ay olmaması da bi bakıma daha iyi.beni de korkutmuşlardı.sakın forum da yazılan olumsuz şeyleri okuma. olumlu düşün faydasını göreceksin.
bugün adetin 3. günü ve çok fazla kanamam var sanırım hapın etkisini görüyorum şuan. umarım bu ay hamile kalırım ilk burda paylaşacam :)
1 yıldan uzun süre yasmin kullandım bıraktığım ilk ay hamile kaldım
1 yıldan uzun süre yasmin kullandım bıraktığım ilk ay hamile kaldım
Sen o konuşanları hiç takma canım bende 6 ay falan kullandım bıraktım gerçi benim hala çocuğum olmadı ama ben o konuşanları hiç takmıyorum banada diyorlar hap içtin olmuyor diyorlar ama alakası yok her içenin olmasaydı o zaman
ben 4,5 yıl boyunca hiç ara vermeden yasmin kullandım. gebelik istediğim zaman da en az 3 ay önceden bırakmamı ve farklı yöntemle korunmamı önerdi doktor. ben de öyle yaptım ve 3 ay gectikten sonraki 2. denememizde gebe kaldığımı öğrendim. yani ilaçla falan alakası yok ancak acele etme bence. doktorlar ilacı bırakır bırakmaz gebe kalmayı önermiyor. vücut normale dönsün diyolar. ama çevremde bırakır bırakmaz hamile kalan cok kişi var gayet de sağlıklı bebekleri oldu.
bende kilo falan yapmadı tam aksine bıraktıktan sonra 3 kilo aldım ki düzenli spor yapmama rağmen aldım. bebeğim bi doğsun yine yasminle devam etmeyi düşünüyorum. yasmin sayesinde cildim tertemizdi sivilceden eser yoktu güzeldim yani :)) fakat bırakınca en sinirimi bozan şey sizilcelerin basması ve katlanılmaz regl sancılarıydı. gözünü seveyim yasminin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?