Kızlar selam eğer görüp cevap verenler olursa çok mutlu olurum. Ben yaklaşık 3 yıl doğum kontrol hapı qlairista kullandım 2 aydır bıraktım fakat bebek haberi henüz yok. İlacı bırakıp hamile kalanlar ne kadar zaman aldığını yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim:)
Kızlar selam eğer görüp cevap verenler olursa çok mutlu olurum. Ben yaklaşık 3 yıl doğum kontrol hapı qlairista kullandım 2 aydır bıraktım fakat bebek haberi henüz yok. İlacı bırakıp hamile kalanlar ne kadar zaman aldığını yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim:)
Ben degil ama arakadas grubumuzda kullanan birisi vardi, 2 ay mi ne kullanmis biraktigi ay hamile kalmis. Yasmin mi ne dediler ilacin adina emin degilim.
Ben degil ama arakadas grubumuzda kullanan birisi vardi, 2 ay mi ne kullanmis biraktigi ay hamile kalmis. Yasmin mi ne dediler ilacin adina emin degilim.
O durumu bilemiyorum, o adet olmuyormus o yuzden yazmis doktor kisa sure kullanmis. Benim cocugum olmuyor diye bana da soylemislerdi ama nedense kafama yatmamisti.
Senelerce ilaç kullanan bi arkadaşım bıraktığı ay gebe kaldı. Bazen günlük doz unutulduğunda bile gebelikler oluyor. 2 ay zaten ihtimaller açısından bakıldığında şak diye sonuç almak için erken. Çok düşünmemeye çalışın. Kendinizce suçlu aradıkça daha da zorlaşır süreciniz. Sevgiler
ben de sekiz yıl kullandım yılda bir ay ara verdim..sonra 3 yıl ara verdim bebek planı asla yoktu..geçen yılın başların da tekrar başlamak istedim başladım da ama bir süpriz oldu kullanırken..10 aylık bebeğim var
bir daha çocuğun olmaz dediler bana da hep ama öyle birşey yok,sadece zamana ihtiyacımız var