Doğum kontrol hapindan sonra gebelik ihtimali

Hayriyetpka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
12
5
1
22
Merhaba hanımlar doğum kontrol ilacını bırakalı 1 ay olacak bu ayin 13 de bugün adet günümdu adet olmadım gebelik olma ihtimali varmidir aceba

Hap sadece o ay icin koruma saglar sonraki aylarda bir etkisi yok diye biliyorum.
Bence testi tekrarlayin. Ben dongumun 26.gunu negatifken 27.gunu pozitif gordum.

Merhaba hanımlar doğum kontrol ilacını bırakalı 1 ay olacak bu ayin 13 de bugün adet günümdu adet olmadım gebelik olma ihtimali varmidir aceba
Ben 7 yıldır dkh kullanıyorum. Hatta adetlerimi kesti hap. 3 sene adet olmadım daha sonrasında doktor hapımı değişti 2 ay oldum ama sonra tekrar kalan 4 sene yine olamadım. Bazı bünyelerde böyle yapıyormuş malesef. 2 ay önce bıraktım 5 ocak ta kahverengi baya koyu 3 gün süren lekelenme gördüm. Sanırım adet olamadığım için içerde bekleyen kandı. Hamile kalmak istediğim için ovülasyom testi yapmaya başladım. 5 ocaktakini baz alarak döngümün 26sı yani 31 Ocak da yumurtladım. 1 Şubatta da çatladı. Doğum kontrol hapının etkileri bünyeden bünyeye göre değişir. Hiç adet olamadan hamile kalan da var 6 ay kalamayanda. 1 ay da etkisi geçen de var geçmeyen de. O yüzdem gebelik düşünüyorsanız, bence ya bir kadın doğum uzmanına gözükün herşey yolunda mı diye yada ovülasyon testi kullanmanızı öneririm ne zaman yumurtladıgınızı bilmeniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…