Doğum Kontrol Hapından Sonra Gebe Kalma

TuCi_

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
190
23
118
36
Merhaba arkadaşlar, 2 yıldır dogum kontrol hapı kullanıyorum, hamile kalmayı düşünüyorum bir iki ay sonra..
Hapı bıraktıktan sonra hemen hamile kalabilen varmı aramızda ? Nekadar süre sonra hamile kaldınız ?

2 yıl arka arkaya hap kullanılır mı tatlım yaaaaaa en fazla 1 yıl içip birkaç ay ara vermen ve sonradan tekrar başlaman gerekirdi

ben 4 yıl hiç ara vermeden kullandım.bu ay ilacı bırakıp folik asit kullanmaya başladım.hayırlısı

6 ayda bir 1 aylık ara vermen gerekir diye biliyorum bende. hemen hamile kalmak zor oluyormuş zaten etkisi birkaç ay daha devam ediyor uzun süreli kullanımlarda

Arkadaslar merhaba

Bende bıraktıktan sonra etkisi Bikaç ay daha sürer sanmıştım o yüzden bıraktım nasılsa Bikaç etkisi devam eder bende kendimi hazırlarım diye düşünmüştüm ama bıraktığım ay hamile kaldım :)

Tabi binlerce kez şükürler olsun

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende dogum kontrol hapıyla korundum bebişimiz olmasına karar verip hapı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin şuan 5 haftalık hamileyim :)

Ben 2 yıl doğum kont hapı kullandım sonrasında tam 2 yıl hamile kalmak için bekledim umarım sen hemen hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…