Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, 2 yıldır dogum kontrol hapı kullanıyorum, hamile kalmayı düşünüyorum bir iki ay sonra..
Hapı bıraktıktan sonra hemen hamile kalabilen varmı aramızda ? Nekadar süre sonra hamile kaldınız ?
6 ayda bir 1 aylık ara vermen gerekir diye biliyorum bende. hemen hamile kalmak zor oluyormuş zaten etkisi birkaç ay daha devam ediyor uzun süreli kullanımlarda
Bende bıraktıktan sonra etkisi Bikaç ay daha sürer sanmıştım o yüzden bıraktım nasılsa Bikaç etkisi devam eder bende kendimi hazırlarım diye düşünmüştüm ama bıraktığım ay hamile kaldım :)
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende dogum kontrol hapıyla korundum bebişimiz olmasına karar verip hapı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin şuan 5 haftalık hamileyim :)