doğum kontrol hapına hangi gün başlayacağım?

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
kızlar bu ay microgynona başlayacağım fakat benim son zamanlarda adetimin 2-3 öncesinde kahverengi akıntı halinde geliyor, sonra çoğalıyor.. zaten az geliyor son aylarda.. hapa hangi gün başlamalıyım? akıntının gelmeye başladığı gün mü, yoksa ağrımın ilk geldiği gün mü? ( benin adetim çok ağrılı geçer de iğne vurulduğum gün ilk gün oluyor)

o hap bende yumurta tembelliği yaptı canım tavsiye etmem.

o hap mı sebep oldu buna eminmisiniz? ben şiddetli adet ağrısı gördüğüm için kullanıcam, doktor herhangi bir sorun olmaz dedi ama

canım ben o hapı bilmiyorum ama adetin ilk günü başlanıyor diye biliyorum hep öyle kullandım doktor öyle demişti doktorunun tarif etmesi lazımdı internetten araştır bence

canım ben o hapı bilmiyorum ama adetin ilk günü başlanıyor diye biliyorum hep öyle kullandım doktor öyle demişti doktorunun tarif etmesi lazımdı internetten araştır bence

bunu sormayı unutmuşumm sen hangi hapı kullandın? ne kadar süreyle.. ara kanama yapar falan diyolar, zaten adetten yana çok dertliyim diye kullanıyorum ben daha da kötü olmasın...

adetliyken başlanır canım.bende 2 uzmana sordum bişey olmaz dedi ama içikten sonra başka bi dr NEDEN KULLANDIN dedi....ve ben 3-4 ayda bi adet gördüm.ama soğan suyu yapabilirsin o düzeltebilir.geçmiş olsun canım.söylemesem rahat edemezdim.

pardon seninki adet ağrımısıydı.ama yinede tavsiye etmem canım.başka bi bitkisel tedavi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…