• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapına hangi gün başlayacağım?

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
kızlar bu ay microgynona başlayacağım fakat benim son zamanlarda adetimin 2-3 öncesinde kahverengi akıntı halinde geliyor, sonra çoğalıyor.. zaten az geliyor son aylarda.. hapa hangi gün başlamalıyım? akıntının gelmeye başladığı gün mü, yoksa ağrımın ilk geldiği gün mü? ( benin adetim çok ağrılı geçer de iğne vurulduğum gün ilk gün oluyor)

o hap bende yumurta tembelliği yaptı canım tavsiye etmem.

o hap mı sebep oldu buna eminmisiniz? ben şiddetli adet ağrısı gördüğüm için kullanıcam, doktor herhangi bir sorun olmaz dedi ama :(

canım ben o hapı bilmiyorum ama adetin ilk günü başlanıyor diye biliyorum hep öyle kullandım doktor öyle demişti doktorunun tarif etmesi lazımdı internetten araştır bence

canım ben o hapı bilmiyorum ama adetin ilk günü başlanıyor diye biliyorum hep öyle kullandım doktor öyle demişti doktorunun tarif etmesi lazımdı internetten araştır bence

bunu sormayı unutmuşumm :( sen hangi hapı kullandın? ne kadar süreyle.. ara kanama yapar falan diyolar, zaten adetten yana çok dertliyim diye kullanıyorum ben daha da kötü olmasın...

adetliyken başlanır canım.bende 2 uzmana sordum bişey olmaz dedi ama içikten sonra başka bi dr NEDEN KULLANDIN dedi....ve ben 3-4 ayda bi adet gördüm.ama soğan suyu yapabilirsin o düzeltebilir.geçmiş olsun canım.söylemesem rahat edemezdim.

pardon seninki adet ağrımısıydı.ama yinede tavsiye etmem canım.başka bi bitkisel tedavi olabilir

Back