Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ara verdikten sonra 10.günde hapı aldım. Hapı aldıktan 12 saat sonra beraberlik yaşadım. İlaç etkisini göstermiş midir yoksa riskli bir durum var mıdır acaba?
21+7 dkh kullandığınızı düşünerek cevap veriyorum, 7 günden fazla ara verildiğinde hapı kullanmaya başladığınız süreden sonraki 1 hafta ek bir korunma yöntemi öneriliyor, hamilelik durumu oluşabilir yazıyor. Korumamış olma ihtimali yüksek yani.
Arkadaşım deli misin? Hiç böyle kullanılır mı? tam saatinde olmasa etkisi düşen hap bu. Tabii ki riskli durum var. Ayrıca yanlis kullanımı adet duzensizligi de yapar
Arkadaşım deli misin? Hiç böyle kullanılır mı? tam saatinde olmasa etkisi düşen hap bu. Tabii ki riskli durum var. Ayrıca yanlis kullanımı adet duzensizligi de yapar
Ertesi gün hapı kullanın ne olur ne olmaz.. Ancak tek başına ara vermeli hap kullanırsanız korunmanızın bir anlamı yok.. Hapa ara verecekseniz iğne veya spiral kullanın ama tek başınıza korunmayın.. Eşiniz de korunsun dışarı boşalsın veya prezervatif kullansın..
Ertesi gün hapı kullanın ne olur ne olmaz.. Ancak tek başına ara vermeli hap kullanırsanız korunmanızın bir anlamı yok.. Hapa ara verecekseniz iğne veya spiral kullanın ama tek başınıza korunmayın.. Eşiniz de korunsun dışarı boşalsın veya prezervatif kullansın..