Doğum kontrol hapı ...

Grikalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
14
11
88
35
Merhaba arkadaşlar bu ay 5 cm lik kıstım oldugu için yasmin kullanıyorum 13 günümdeyim sormak istediğim göğüs ağrısı ve adet olacak gibi kaşıklarım ağrıyor başına böyle bay gelen oldu mu merak ediyorum neden böyle oluyor dk hapı normalde ağrı yapmamasi gerekmez mi yoksa yumum mu çatlıyor

Yasmin hic kullanmadim ama 10 yil bir fiil dogum kontrol hapi kullandim. Bildigim kadariyla dogum kontrol haplarinin en onemli ozelligi kullandiginiz surede yumurtaliklari donduruyor olmasi yani yumurtaliklariniz hapi kullanirken aktif degil. Dolayisiyla yumurtlama olmasi (ilaci duzenli kullaniyorsaniz) cok dusuk bir ihtimal su an. Yuksek ihtimalle kistiniz agri yapiyordur, kuculuyor olabilir, arkadasim da ayni sizin gibi cikolata kistinden dolayi dogum kontrol hapi kullaniyordu, o da cok siddetli agrilari oldugundan yakindi hep.

Benim ki normal kist canım doktor öyle dedi çikolata kisti olsa söylerdi demi yumurtalıkların sivilce si gibi düşün her kadında olur dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…