Tatlım ben Yasmin kullandım ama çok pişmanım mide bulantisimi dersin karin ağrısımi dersin mide problemimi dersin doktor hemen bıraktırdi ve şimdi çocuk sahibi olmak istiyorum olamıyorum haptan supelenmiyo değilim hergün aynı saatte 1 tane alıyorsun tok karnına gene sen bilirsin tabii kullanıp kullanmamkta
Ben Qlarista kullanıyorum 28 tablet bende ilk 2 ay ara kanama yaptı başka hiçbir yan etkisini görmedim bana doktorum verdi vücuduma en uygun onu gördü demek ki.
Ne araştırmaya yapmayan insanlar var vallahi baska bir postta yeni bir mesaj görmüştüm bu konuyla alakali hemen kapatmış yorum yapilmasını istemiyorsan niye soruyorsun arkadaşım bide iğrenç bi anlatis balık etliymisde hamile kalır miymis nerdeyse butun yatak muhabbetini dokmus ertesi gün Yasmin hapı almısda insan hiç mi araştırmaz ne alaka kilo hamile kalmaya birde Yasmin gibi bir hap bu hap 2 ay içinde etki gösterir düzenli içilmesi gerekir 28 adet vardır içinde baska duzenli kullanilan haplarda mevcut..en az ilk ay bile doktor ek korunma gerekli olabilir dedi o arkadaş ertesi gün hapinida hiç duymamis sanirim onla mi karıştırıyor çok saçma yani sonra suçu ilaçta buluyorlar. Yasmine gelicek olursak soran arkadaş için diorum mide bulantısı yapabilir ama ilk başlangıçta yapar çok güçlüdür en iyi ilaçtır bünyeye göre degişebilir bana göre bende çok duzenliydı ilaç bittimı hemen regl olursun bu ilaç hemen düzenliyor kendisine göre ayarlıyor hiç unutmadan saatinde içilmeli takvim yapilmali içilmeyen günun unuttmusan eğer ertesi gün iki hap içilmelidir..
Çok araştırdım ve en iyisinin yasmin olduğuna arar verdim ve bir süre yasmin kullandım ve çok memnun kaldım. Cildimde bile iyi etkisini farkettim. Sadece sürekli göğüslerinde şişlik olabilir yani ben de öyle olmuştu. Onun dışında hiç bir yan etkisini görmedim diyebilirim.