Doğum kontrol hapı..

Lynex

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
469
220
23
34
Merhabalar sevgili kk üyeleri ben 16 ay önce doğum yaptım 4 ay önce spiral takırdım fakat sanırım bünyem kbul etmek istemiyor.. Doktorum 3 ay daha bekleyelim olmazsa çıkarırız dedi banada 3 ay boyunca spiral takılı bile olsa doğum kontrol hapı kullan dedi bakalım adrtin düzene girecek mi diye girmezse kesin çıkaracak çünkü ben doktoruma sormayı unutmuşum acaba sizin önerebileceğiniz bi doğum kontrol hapı var mı öğrenmek istiyorum.. Çünkü adetim bitti ama ara kanamam devam ediyo sanırım bi an önce başlasam iyi olacak.. Şimdiden teşekkürler

Cnm dogum k.hapindan yeterince cekmis biri olarak yazmak istedim..herkesin bunyesi bir degil elbet ama en iyisi yasmin derler yasmin sonra ginere sonra qualista hepsi bnde ara kanama yapti bunyem kabul etmiyor senin ara kanaman haptan degil ama kesmek icin dr.un neden basla dedi anlamadim rayi cikarmadan..bnce farkli bir doktora daha gozuk

Bu arada hapa adetin ilk gunu baslanilmali suan baslatmasi yanlis olur surekli kanarsin..farkli bi dr.a gitmelisin bnce

Bu arada hapa adetin ilk gunu baslanilmali suan baslatmasi yanlis olur surekli kanarsin..farkli bi dr.a gitmelisin bnce
her hap aynı şekilde kullanılmıyo ki ama mesela benm kanamam uzun sürdü kesilsin diye hemen başlamam önerildi bunuda bana başka bi kdın doğumcu söyledi ilk gün başlanması gerek diye bi kural olduğunu zannetmiyorum:// ara kanamalarım spiralden evet ama onunda bünyeye uyum sağlaması için belli bi zaman dilimi varmış doktorum bu ara kanamalar seni çok yorar istersen 3 ay doğum kontrol hapıda kullan eğer ona rağmen ara kanaman devam ederse hiç yormadan onu çıkarırız dedi

Daha yeni gittim dr.a ara kanama icin ben..bir dr ara kanama icin adet geciktirici verirken biri asla kullanma beyin kanamasina kadar yolu var kanarken kullanirsan dedi..dr.lar da farkli seyler soyluyor..sen bilirsin tabii secim senin..d.kontol hapi adetin ilk uc gununde baslanilir yillarca kullandm cunku..yazmk istedim sadece gecms olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…