• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum kontrol hapi???

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.482
408
Merhaba arkadaslar bi konuda Bilgi edinmek istiyorum tecrubeli arkadaslardan...
ben 3 yildir dogum kontrol hapi kullaniyorum...
bebek istedigim zaman ilk 3 ila 6 ay hapi birakip daha sonra hamile kalmanin daha dogru oldugunu duydum bikac kisiden...
hormonlarimda ilacin etkisinin gitmesi gerekiyormus 3 ay birakmis olmam lazim daha sonra bebek pilanlaya bilirmisim...
aksi takdirde bebek icinde zararliymisss...
dogrumu bunlar???

bebek istedigim zaman ilk 3 ila 6 ay hapi birakip daha sonra hamile kalmanin daha dogru oldugunu duydum bikac kisiden...
hormonlarimda ilacin etkisinin gitmesi gerekiyormus 3 ay birakmis olmam lazim daha sonra bebek pilanlaya bilirmisim...
dogrumu bunlar???

Bebek istiyen hanimlar Dogum kontrol hapi kullanmayi biraktiktan sora ya hemen gebe kalirlar Adet duzenine ve Hormonlarina bagli guzelim yada en erken 6 ay bilemedin 1 seneye kadar bazilarinda herkeste olcak diye bisey Yok dahada fazla suruyor stres yapmamaya bakin adetini ve yumurtlama donemlerini takip edersen ne zaman sora hamile kalacagin aslinda Senin elinde hayirlisi olsun Insallah

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

dogrumu bunlar???

Dogru duymussun canım banada doktorum bebek dusundugumde hapı bırakıp 3 ay esımın korunmasını soylemıstı 3 aydan sonra bebek calısmasına baslakı dusuk rıskın fln olmasın yumurtan kalıtelı olsun demıstı 3 ay ıcerısınde d.k hapı olmadan kendı kendıne regl goreceksın cunku ve yumurtalıklarda artık hap yok dıye algılayabılecekler gorevlerını yerıne getırecekler demıstı bende o sekılde yaptım ve bekledım.belara kullanıyordum.
he tabıkıde d.k hapını bırakır bırakmaz hamıle kalan var ve saglıklı gayet,kımıde var hemen hamıle kalan ve dusuk yapan kısıylede alakalı ama ben rıske atmak ıstemdım bekledım

Dogru duymussun canım banada doktorum bebek dusundugumde hapı bırakıp 3 ay esımın korunmasını soylemıstı 3 aydan sonra bebek calısmasına baslakı dusuk rıskın fln olmasın yumurtan kalıtelı olsun demıstı 3 ay ıcerısınde d.k hapı olmadan kendı kendıne regl goreceksın cunku ve yumurtalıklarda artık hap yok dıye algılayabılecekler gorevlerını yerıne getırecekler demıstı bende o sekılde yaptım ve bekledım.belara kullanıyordum.
he tabıkıde d.k hapını bırakır bırakmaz hamıle kalan var ve saglıklı gayet,kımıde var hemen hamıle kalan ve dusuk yapan kısıylede alakalı ama ben rıske atmak ıstemdım bekledım

Tekrar doktoruma danisip kan aldirip genel kontrolu yaptiktan sonra oyle bebek yapmak isterim...
tskler verdiginiz bilgiler icinnn...

dogrumu bunlar???
yok öle bi zarar canım sadce kişiye göre şöle bi durum var malesefki hapı bıraktıktan sonra adet düzensizliği çok yaşayan var ben 1 sene yaşadım kötü bişi . Tabi o 1 senede çocuğum olmadı düzensizliğim maf etti beni sen inşallah öle bişi yaşamassın . Ama ilk aydan hamile klan var hapı bıraktıktan sonra. Rbbm hayırlısını versin .. ama zrarı falan yok bebeğe canm meraklanma allhın izniyle hiç bişi olmaz

Tekrar doktoruma danisip kan aldirip genel kontrolu yaptiktan sonra oyle bebek yapmak isterim...
tskler verdiginiz bilgiler icinnn...

kesınlıkle canım doktoruna bı gozuk zaten yonlendırecektır senı ,hayırlısı ıle en kısa zamanda gelsın bebekın :)

Back