- Konu Sahibi __superisi
-
Doktorlar en iyi yöntem doğum kont hapı demişlerdi bana. 2 farklı hap kullandım ikisi de aşırı mide bulantısı yaptı ve sürekli kusuyordum. sanırım hormon değişiminden kaynaklı.
Önce doktora başvurun.
Sizin vücut dengenizi bozmak yerine karşı tarafın önlem alması daha önemli bence.
size doktor göğüs büüyütmek içinmi tavsiye etti:26:
Kızlar bn hiç doğum kontrol hapı kullanmadım, kullanmak istiyorum bir çeşit yan etkileri varmı, bide önerebileceğiniz bir doğum kontrol hapı varmı? duyduğuma göre göğüsleri büyütüyormuş ve kilo yapıyormuş doğrumu arkadadaşlar?
Doğum kontrol amaçlı tavsiye tabiki. Göğüs büyütmeyi hangi cümlemden çıkardınız anlamadım.
anlamadığım için sordum göğüs büyütmek için yazmadığı gibi dığum kontrol amaçlıda yazmıyo yorumdabu ne asabiyet bende bunu anlamadım
Doktorlar en iyi yöntem doğum kontrol hapı demiş arkadaşa. Göğüs büyütme için hiçbir doktor en iyi yöntem doğum kontrol hapı demez kiBen de çok güldüm açıkçası göğüs büyütme sorunuza
Arkadaşlar merhaba.
bende yaklaşık 13 aydı doğum kontrol hapı kullanıyotum.ve bidaha kullanmamaya yemin edicem nerdeyse.ben yazz doğum kontrol hapını kullanıyorum.bende yan etkileri var öyle hissediyorumgögüslerimde fazlaca hassasiyet oldu.cinsel isteğin nerdedeyse hiç yok.ve çok kilo yapıyor.iştahım nerdeyse tavana vurdu.her yemekte 1 ekmeği bitirecek derecede tavan yaptı (ve yazz doğum kontrol hapının en büyük etkisi 1 yıla yaklaşan yıldönümlerinde sapma yapıyor.adeti geçiktiriyor.2 aydır adet görmüyorum.
ben kullandım benim adetimi allak bullak etti 24- 28 gün olan adetim 12 güne düştü 2 defa 12 günde bir adet oldup acaba haptanmı arkadaşlar yardım
haptan olduğunu düşünüyorum. bende de aynı durum oldu. benim adet miktarını ve süresini kısalttı. ve hep düzenli olan adetim şaşar oldu. 7-8 gün süren adetim hapla 5 güne düştü. bu normalmiş. bırakınca geçer dedim. geçmedi.şimdi düzensiz ve miktarı çok azaldı.
Kızlar bn hiç doğum kontrol hapı kullanmadım, kullanmak istiyorum bir çeşit yan etkileri varmı, bide önerebileceğiniz bir doğum kontrol hapı varmı? duyduğuma göre göğüsleri büyütüyormuş ve kilo yapıyormuş doğrumu arkadadaşlar?
merhabalar ben de 7aylık evliyim ve 8 aydır yasmin kullanıyorum daha önce de adet sancılarım ve düzensizliğim için 1yıl kadar kullanmıştım.. aslında kullanırken kafam rahat oluyo güvende hissediyorum adetim düzene girdi sancılarım kesildi evlendiğimden beri rahatım yani ama düşündüren tek nokta çok kilo aldırdı bana.. önceki kullanmamda da şimdi de iştahımı açtı.. normalde istikrarlıyımdır ama yasminden beri hakim olamıyorum kendime sürekli yeme isteğim var. başka bir kontrol yöntemine de güvenemiyorum ama kilo almak da istemiyorum çok kararsızım...[/QUO
kilo alımı haptan mı yoksa evlilikten mi :) onu iyi belirlemek lazım. ben şimdi hap kullanmıyorum ama giderek kilo alıyorum. sebebi de düzenli yemek yemek. eşim için her gün yemek yapıyorum. e yapınca da yiyorum:) nerde o eski canım istemeyince yemek yememe günleri....
çok teşekkür ederim de geçmiyecekmi yaa o zaman bu haplar çok kötü yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?