• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı

__superisi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
154
16
298
antalya
Kızlar bn hiç doğum kontrol hapı kullanmadım, kullanmak istiyorum bir çeşit yan etkileri varmı, bide önerebileceğiniz bir doğum kontrol hapı varmı? duyduğuma göre göğüsleri büyütüyormuş ve kilo yapıyormuş doğrumu arkadadaşlar?

Son düzenleme:
Doktorlar en iyi yöntem doğum kont hapı demişlerdi bana. 2 farklı hap kullandım ikisi de aşırı mide bulantısı yaptı ve sürekli kusuyordum. sanırım hormon değişiminden kaynaklı.
Önce doktora başvurun.
Sizin vücut dengenizi bozmak yerine karşı tarafın önlem alması daha önemli bence.

Doktorlar en iyi yöntem doğum kont hapı demişlerdi bana. 2 farklı hap kullandım ikisi de aşırı mide bulantısı yaptı ve sürekli kusuyordum. sanırım hormon değişiminden kaynaklı.
Önce doktora başvurun.
Sizin vücut dengenizi bozmak yerine karşı tarafın önlem alması daha önemli bence.

size doktor göğüs büüyütmek içinmi tavsiye etti:26:

Kızlar bn hiç doğum kontrol hapı kullanmadım, kullanmak istiyorum bir çeşit yan etkileri varmı, bide önerebileceğiniz bir doğum kontrol hapı varmı? duyduğuma göre göğüsleri büyütüyormuş ve kilo yapıyormuş doğrumu arkadadaşlar?

herkesin bünyesi farklıdır birinde göğüs büyütür diğerinde basen bu bizim bünyemize göre farklılık gösterir canım. asla doktora sormadan bişey kullanma bana diane verdi doktor fakat bi haftada beni mahfetti kalbime vurdu sol kolum tutmadı çok ciddi yan etkileri vardı

Adeti düzenliyor, sivilceleri azaltıyor, adet ağrılarını azaltıyor. Hormonlarla oynuyor evet ama ben düzenlediğini düşünüyorum. Bana iyi geldi açıkçası. Kilo yapıyormuş bana yapmadı. Göğüs büyütse keşkeeee benim minnaklarda bir farklılık olsa hissederdim. Kişiye göre değişiyor heralde.

anlamadığım için sordum göğüs büyütmek için yazmadığı gibi dığum kontrol amaçlıda yazmıyo yorumda:ssz: bu ne asabiyet bende bunu anlamadım :36:

Doktorlar en iyi yöntem doğum kontrol hapı demiş arkadaşa. Göğüs büyütme için hiçbir doktor en iyi yöntem doğum kontrol hapı demez ki :1: Ben de çok güldüm açıkçası göğüs büyütme sorunuza :1:

Doktorlar en iyi yöntem doğum kontrol hapı demiş arkadaşa. Göğüs büyütme için hiçbir doktor en iyi yöntem doğum kontrol hapı demez ki :1: Ben de çok güldüm açıkçası göğüs büyütme sorunuza :1:

konu sahibi arkadaş konuyu göğüs büyütme diye açmış benmi yanlış okudum acaba

arkadaşlar size şöle anlatıyım, emzirme sonrası göğüslerimde küçülme oldu, forumlarda okuduma göre doğum kontrol hapları göğüs büyütüyormuş, bnde doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum, doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlar bana bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim :)

ben kullandım benim adetimi allak bullak etti 24- 28 gün olan adetim 12 güne düştü 2 defa 12 günde bir adet oldup acaba haptanmı arkadaşlar yardım

Arkadaşlar merhaba.
bende yaklaşık 13 aydı doğum kontrol hapı kullanıyotum.ve bidaha kullanmamaya yemin edicem nerdeyse.ben yazz doğum kontrol hapını kullanıyorum.bende yan etkileri var öyle hissediyorum:(gögüslerimde fazlaca hassasiyet oldu.cinsel isteğin nerdedeyse hiç yok.ve çok kilo yapıyor.iştahım nerdeyse tavana vurdu.her yemekte 1 ekmeği bitirecek derecede tavan yaptı:((ve yazz doğum kontrol hapının en büyük etkisi 1 yıla yaklaşan yıldönümlerinde sapma yapıyor.adeti geçiktiriyor.2 aydır adet görmüyorum.

Arkadaşlar merhaba.
bende yaklaşık 13 aydı doğum kontrol hapı kullanıyotum.ve bidaha kullanmamaya yemin edicem nerdeyse.ben yazz doğum kontrol hapını kullanıyorum.bende yan etkileri var öyle hissediyorum:(gögüslerimde fazlaca hassasiyet oldu.cinsel isteğin nerdedeyse hiç yok.ve çok kilo yapıyor.iştahım nerdeyse tavana vurdu.her yemekte 1 ekmeği bitirecek derecede tavan yaptı:((ve yazz doğum kontrol hapının en büyük etkisi 1 yıla yaklaşan yıldönümlerinde sapma yapıyor.adeti geçiktiriyor.2 aydır adet görmüyorum.

canım bilgi için saol, öle yan etkileridemi varmış:5: içmeme gerek yok o zaman

ben kullandım benim adetimi allak bullak etti 24- 28 gün olan adetim 12 güne düştü 2 defa 12 günde bir adet oldup acaba haptanmı arkadaşlar yardım

haptan olduğunu düşünüyorum. bende de aynı durum oldu. benim adet miktarını ve süresini kısalttı. ve hep düzenli olan adetim şaşar oldu. 7-8 gün süren adetim hapla 5 güne düştü. bu normalmiş. bırakınca geçer dedim. geçmedi.şimdi düzensiz ve miktarı çok azaldı.

haptan olduğunu düşünüyorum. bende de aynı durum oldu. benim adet miktarını ve süresini kısalttı. ve hep düzenli olan adetim şaşar oldu. 7-8 gün süren adetim hapla 5 güne düştü. bu normalmiş. bırakınca geçer dedim. geçmedi.şimdi düzensiz ve miktarı çok azaldı.

çok teşekkür ederim de geçmiyecekmi yaa o zaman bu haplar çok kötü yaaaa

ben 3 yıldır yasmin kullanıyorum ve şimdiye kadar olumsuz bir yan etkisini görmedim, tam tersine faydalı yan etkileri oldu ve çok memnun kaldım. Ama bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir tabii ki de. Göğüslerimde hiç bir büyüme olmadı kiloda almadım ama dediğim gibi herkesde farklı etkiler olabilir.

merhabalar ben de 7aylık evliyim ve 8 aydır yasmin kullanıyorum daha önce de adet sancılarım ve düzensizliğim için 1yıl kadar kullanmıştım.. aslında kullanırken kafam rahat oluyo güvende hissediyorum adetim düzene girdi sancılarım kesildi evlendiğimden beri rahatım yani ama düşündüren tek nokta çok kilo aldırdı bana.. önceki kullanmamda da şimdi de iştahımı açtı.. normalde istikrarlıyımdır ama yasminden beri hakim olamıyorum kendime sürekli yeme isteğim var. başka bir kontrol yöntemine de güvenemiyorum ama kilo almak da istemiyorum çok kararsızım... :(

merhabalar ben de 7aylık evliyim ve 8 aydır yasmin kullanıyorum daha önce de adet sancılarım ve düzensizliğim için 1yıl kadar kullanmıştım.. aslında kullanırken kafam rahat oluyo güvende hissediyorum adetim düzene girdi sancılarım kesildi evlendiğimden beri rahatım yani ama düşündüren tek nokta çok kilo aldırdı bana.. önceki kullanmamda da şimdi de iştahımı açtı.. normalde istikrarlıyımdır ama yasminden beri hakim olamıyorum kendime sürekli yeme isteğim var. başka bir kontrol yöntemine de güvenemiyorum ama kilo almak da istemiyorum çok kararsızım... :([/QUO

kilo alımı haptan mı yoksa evlilikten mi :) onu iyi belirlemek lazım. ben şimdi hap kullanmıyorum ama giderek kilo alıyorum. sebebi de düzenli yemek yemek. eşim için her gün yemek yapıyorum. e yapınca da yiyorum:) nerde o eski canım istemeyince yemek yememe günleri....

Back