• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı..

sngl34

Guru
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
85
17
298
arkadaşlar adet düzensizliği için doktora gittim kontrol ettiler sorun yok, hormon testi yaptılar çok şükür ondada sorun yok adetim düzene girsin diye bugün doktor doğum kontrol hapı verdi ama kullanma konusunda tedirginim 1 yıllık evliyim çocuğumda yok ve bir kaç sene daha düşünmüyorum sizce doğum kontrol hapının ilerisi için çoçuk açısından sorunu olur mu?

arkadaşlar adet düzensizliği için doktora gittim kontrol ettiler sorun yok, hormon testi yaptılar çok şükür ondada sorun yok adetim düzene girsin diye bugün doktor doğum kontrol hapı verdi ama kullanma konusunda tedirginim 1 yıllık evliyim çocuğumda yok ve bir kaç sene daha düşünmüyorum sizce doğum kontrol hapının ilerisi için çoçuk açısından sorunu olur mu?

1 yıldan fazla kullanmamayı tavsıye ettı doktorum,1 yıl dolunca bende bırakacagım 1-2 yıl kullanmak zararlı degıl dıye bılıyorum ama hıc cocugu olmayan bır ınsanın 3-5-6 yıl kullanmasınıda tavsıye etmıyor doktorlar iyi doktorlar..

bana doktor 6 ay kullan dedi ama kafam çok karışık herkes başka bişey diyor ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası:50:

anladım teşekkürler arkadaşım. nede olsa insan tedirgin oluyor başlayayım o zaman kullanmaya umarım bir sıkıntı yaratmaz..

Back