J janeluse Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2011 9 0 36 İstanbul 12 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi janeluse #1 selamlar,ben ceren aranıza yenı katıldım=) benım temmuz 24 de dugununm var d.kontrol hap kullanmaya basladım..aksamları 9da ıcıyorum.. sorum şu: aksamları bazı geceler alkol alıyorum. ılacı ıcınce bı sorun olurmu..? ılac alkol..kotu sonuclar olabılır dıye dusundum:/
selamlar,ben ceren aranıza yenı katıldım=) benım temmuz 24 de dugununm var d.kontrol hap kullanmaya basladım..aksamları 9da ıcıyorum.. sorum şu: aksamları bazı geceler alkol alıyorum. ılacı ıcınce bı sorun olurmu..? ılac alkol..kotu sonuclar olabılır dıye dusundum:/
Q Queen of the North Kuzeyin Kızı Pro Üye 14 Mayıs 2010 16.477 22.428 598 12 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi janeluse #2 janeluse .!.: selamlar,ben ceren aranıza yenı katıldım=) benım temmuz 24 de dugununm var d.kontrol hap kullanmaya basladım..aksamları 9da ıcıyorum.. sorum şu: aksamları bazı geceler alkol alıyorum. ılacı ıcınce bı sorun olurmu..? ılac alkol..kotu sonuclar olabılır dıye dusundum:/ Genişletmek için tıkla... alkol sigara dogum kontrol hapı kullananlar için sakıncalı sağlıgın bozulur dikkat et hem doktorunun söylemıs olması gerek
janeluse .!.: selamlar,ben ceren aranıza yenı katıldım=) benım temmuz 24 de dugununm var d.kontrol hap kullanmaya basladım..aksamları 9da ıcıyorum.. sorum şu: aksamları bazı geceler alkol alıyorum. ılacı ıcınce bı sorun olurmu..? ılac alkol..kotu sonuclar olabılır dıye dusundum:/ Genişletmek için tıkla... alkol sigara dogum kontrol hapı kullananlar için sakıncalı sağlıgın bozulur dikkat et hem doktorunun söylemıs olması gerek
vuuslatyarenn Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2010 349 5 116 İçel Mersin 12 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi janeluse #3 İlaç içip alkol alırsan zehirlenme ihtimalin yüksek.Sağlıkçı değilim ama şimdiye kadar bunu hep duyduk bir şekilde.
İlaç içip alkol alırsan zehirlenme ihtimalin yüksek.Sağlıkçı değilim ama şimdiye kadar bunu hep duyduk bir şekilde.
Q Queen of the North Kuzeyin Kızı Pro Üye 14 Mayıs 2010 16.477 22.428 598 12 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi janeluse #4 alkolum yok ama doktorum az içiyo olmama ragmen sigarayı bile bırak dedi ciddi risk tasıyo
P puR Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2010 3.677 2 66 İzmir 12 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi janeluse #5 Ben özellikle sormuştum bu konuyu dr a, akşam içme hapı öğlen iç dedi, bişey olmazmış o zaman..
J janeluse Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2011 9 0 36 İstanbul 12 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi janeluse #6 cok tesekkurler.. =)
Madamiks Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 7.271 59 163 Ankara 12 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi janeluse #7 Konu içeriği nedeniyle "Jinekoloji" başlığına taşınmıştır. Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.
Konu içeriği nedeniyle "Jinekoloji" başlığına taşınmıştır. Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.