bende bıraktım ve hemen o ay kaldım hiç beklemiyodum ama genelde çabuk kalınıyo bırakınca bide anlamaadığım çocuk için değilse neden hap bırakılırki istemiyosanız korunuyomusunuz
teşekkür ederim... ben bebek istemiyorum şuan aslında.. çünkü öncesinde bir ev alıp kaynanamdan kurtulmak istiyorum bukadar yakınken doğurup, iyice oraya saplanmak istemiyorum...canım bende doğum kontrol hapını bıraktım ve 2. ay hamile kaldım tabi hesaplayarak yumurtlama günlerini şöyle hesapla;
adetin ilk gününden itibaren say, 14.15.16.17.18. günler senin yumurtlama günlerindir
örn: Aralığın birinde adet oldun senin yumurtlama günlerin Aralığın 14. 15. 16. 17.18 günleri
kolay gelsin:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
anlamadığın birşey varsa sorabilirsin canım tecrübe konuşuyo
teşekkür ederim... ben bebek istemiyorum şuan aslında.. çünkü öncesinde bir ev alıp kaynanamdan kurtulmak istiyorum bukadar yakınken doğurup, iyice oraya saplanmak istemiyorum...
bazende bir bebeğim olmasını istiyorumm bilmiyorum bi istiyorum bu yönü aklıma gelincede asla diyorum kendi kendime.. hapı bırakma nedenim kayınvalidem, başıma kakıp duruyordu hep, kafana göre hap kullandın ya çocuk olmazsa diyebende korktum.. mazallah başka bi sorundan dolayı bebeğim olmasa kabak başıma patlıycak..
ya işte öyle nesrin111 , bende korkuya kapılıp bıraktım.. şimdi aniden hamile kalırsam naparım bilmiyorum.. eşimde varikosel problemi vardı öncedn hep ağrısı oluyordu, (bekarken) şimdi bi ağrısı yok. o da beni düşündürüyor bir problem yaratırmı acaba? bilgisi olanınız varmı arkadaşlar
canım bende bu ay hapı bırakıyorum insanların hapı bırakmak için elbetteki nedenleri vardır ben 5 aylık evliyim hamile kalırım diyede ödüm kopuyor 3 sene önce göğsümden kist aldırttım doktorlar 2 ay hap kullanmama izin verdiler en fazla 1 sene kullanabilirsin biliyorsun dimi dedi doktorun bir taneside hap yüzünden kanser olma riskim sizlere göre daha yüksek şimdi ben sana soruyorum hapı bırakmamam için sadece 1 neden gösterebilir misinbende bıraktım ve hemen o ay kaldım hiç beklemiyodum ama genelde çabuk kalınıyo bırakınca bide anlamaadığım çocuk için değilse neden hap bırakılırki istemiyosanız korunuyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?