- 19 Nisan 2020
- 496
- 342
- 29
-
- Konu Sahibi Tatszhayat
Kondom da içimde kalır diye korkuyorum , yeni evleneceğim ne önerirsinizHormonları etkileyen bir ilaç. Çok önermem.
Ayrıca kondom içinde kalmazHayal dünyan genişmiş kankss
Yedi senedir hiç içimde kalmadı.Kondom da içimde kalır diye korkuyorum , yeni evleneceğim ne önerirsiniz
Reçetesiz alabilirsiniz. Ben yazz kullanıyorum. Reglimi kesmiyor beyaz hapa geçtiğinizde ki 4 gün içinde regli oluyorsunuz. Yazz en hafif olan ilaç baş ağrısı vs yapmadı bendeKızlar bir şey daha sormak istiyorum . Doğum kontrol hapı reçetesiz verilmiyor öyle mi ? Bir de hangi markayı önerirsiniz ? Adeti kesiyor mu bu haplar ? Kullandığın süre boyunca hiç regl olmayacağım o zaman öyle mi ?
Kondom içte kalabiliyorAyrıca kondom içinde kalmazHayal dünyan genişmiş kankss
Erkek çıkarken dikkat ederse sorun olmaz.Kondom içte kalabiliyor
Orası ayrı ama dikkat etmezse maalesef kalabiliyor.Erkek çıkarken dikkat ederse sorun olmaz.
Niye kız? İçte kalabildiği için mi ? :) aslında penis boyutuda önemli kondom penisi sarmazsa bol gelirse çıkar özellikledePşikoloşim bozuldu
Evet boşalma sonrası penis boyutu küçüldüğü için bol gelebilir. Çıkarken prezervatifin ucundan tutuverse yeter. Psikolojin bozulacak kusura bakma ama acı gerçekler hashjsj B Burhan BurhanittoNiye kız? İçte kalabildiği için mi ? :) aslında penis boyutuda önemli kondom penisi sarmazsa bol gelirse çıkar özellikledeMargaret Hale dediği dikkat etmezse (çıkarken eli ile tutmazsa) içeride kalabilir
İçinizde mi kalır tövbeler olsunKondom da içimde kalır diye korkuyorum , yeni evleneceğim ne önerirsiniz