Doğum kontrol hapı

Tatszhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
496
342
29
Kızlar bir şey daha sormak istiyorum . Doğum kontrol hapı reçetesiz verilmiyor öyle mi ? Bir de hangi markayı önerirsiniz ? Adeti kesiyor mu bu haplar ? Kullandığın süre boyunca hiç regl olmayacağım o zaman öyle mi ?

Demir eksikliğin yoksa spiral taktır. Onda adet kanaması fazla oluyormuş çünkü.

Kızlar bir şey daha sormak istiyorum . Doğum kontrol hapı reçetesiz verilmiyor öyle mi ? Bir de hangi markayı önerirsiniz ? Adeti kesiyor mu bu haplar ? Kullandığın süre boyunca hiç regl olmayacağım o zaman öyle mi ?
Reçetesiz alabilirsiniz. Ben yazz kullanıyorum. Reglimi kesmiyor beyaz hapa geçtiğinizde ki 4 gün içinde regli oluyorsunuz. Yazz en hafif olan ilaç baş ağrısı vs yapmadı bende

Niye kız? İçte kalabildiği için mi ? :) aslında penis boyutuda önemli kondom penisi sarmazsa bol gelirse çıkar özelliklede Margaret Hale Margaret Hale dediği dikkat etmezse (çıkarken eli ile tutmazsa) içeride kalabilir ☹️
Evet boşalma sonrası penis boyutu küçüldüğü için bol gelebilir. Çıkarken prezervatifin ucundan tutuverse yeter. Psikolojin bozulacak kusura bakma ama acı gerçekler hashjsj B Burhan Burhanitto

Ben reçetesiz aldım hep ama bi kere anneme aldırttım çıkamadığım için vermediler. Kızıma alıyorum dese de vermemiş eczacı nedense. Yasmin kullandım 2 sene, bi hormon yüklemesi tabii ki yan etkileri var ama bana prezervatiften vs daha kullanışlı gelmişti ağrımı vs kestiği içi

Doktorla konusup baslaman daha doğrudur yan etkisi var hepsının bana iyi gelen sana gelmez belkı ama ben en cok drosetlden memnunum. Hap biriyor 1 hafta ara berip devam edıyorum o arada adet oluyorum. Saati saatine içip unutmaman gerek ama

Doğum kontrol hapını asla önermiyorum. Aynı antibiyotik gibi bağırsak florasını bozan bir ilaç. En iyisi kondom.

X