Doğum kontrol hapı

yom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2023
1
1
29
Eşimle yeni evlendik. Nikahımızdan tam 1 hafta önce reglim başlamıştı. O zaman kullanmaya baladım. Sonra balayında çok fazla birliktelik yaşadık. Hepsinde de içime boşaldı. Balayı dönüşü yeniden eczacıya sordum. Evlenmeden önceki ay bir paket bitmeliymiş dedi. Eşim şimdi de 28 günlük askere gitti. 2. kutuya başlamak istemiyorum. Doğum kontrol hapı işe yaramamışsa ya hamileysem diye. Sizce hamile olabilir miyim? Göğüslerim şiş ve karnımı farklı hissediyorum

İlk ay korunmaya devam edilmeli, hapın koruyuculuğu yüksek olmuyor. Hamile olabilirsiniz ama ilacı bırakmadan önce doktora gidin, çat diye başlanıp bırakılmaz hormon ilaçları

Eşimle yeni evlendik. Nikahımızdan tam 1 hafta önce reglim başlamıştı. O zaman kullanmaya baladım. Sonra balayında çok fazla birliktelik yaşadık. Hepsinde de içime boşaldı. Balayı dönüşü yeniden eczacıya sordum. Evlenmeden önceki ay bir paket bitmeliymiş dedi. Eşim şimdi de 28 günlük askere gitti. 2. kutuya başlamak istemiyorum. Doğum kontrol hapı işe yaramamışsa ya hamileysem diye. Sizce hamile olabilir miyim? Göğüslerim şiş ve karnımı farklı hissediyorum
Keşke alırken sorsaydınız 😢 test kan tahlili yaptırdınız mı

Yanlış da anlamayın ama yeni evlisin yeni başlamışsın korunmaya ve ilk ilişkiden itibaren içine boşalmak da neyin acelesi onu anlayamadim neyse artık hayırlısı olsun bundan sonra

X