Adetinizin gecikmesi ile doğum kontrol hapı arasındaki bağ nedir, zaten kullanıyor musunuz hap? Ertesi gün hapı zaten korunma yolu değil, düzenli bi ilişkiniz varsa hap ya da prezervatif kullanın.
Adetimin gecikmesi hamilelik belirtisi midir o yüzden doğum kontrol hapından bahsettim. Doğum kontrol hapına başlasam hamileliğe etki etmez mi?Hamile kalma ihtimaliniz tabii var bu durumda. Adet gecikince doğum kontrol hapı ne işe yarayacak onu anlamadım?
Hamilelik belirtisi olabilir olmayabilir de, doğum kontrol hapı oluşmuş gebeliğe bi etki yapmazAdetimin gecikmesi hamilelik belirtisi midir o yüzden doğum kontrol hapından bahsettim. Doğum kontrol hapına başlasam hamileliğe etki etmez mi?
Anladım. Peki ben ne kadar hamile olacağımı düşünmesem de içimi rahatlatmak için ne yapmalıyım? Ertesi gün hapından başka bir yöntem var mıdır?Hamilelik belirtisi olabilir olmayabilir de, doğum kontrol hapı oluşmuş gebeliğe bi etki yapmaz
Bu kadar sık ertesi gün hapı alınmamalı çok zararlı. Ama yapacak başka seçenek yokAnladım. Peki ben ne kadar hamile olacağımı düşünmesem de içimi rahatlatmak için ne yapmalıyım? Ertesi gün hapından başka bir yöntem var mıdır?
zaten uzun zaman boyunca tekrar kullanacağımı zannetmiyorum bir seferliğine ayda 2 kez kullansam ne olur? Ya da adetimin gelmesine eğer düzensizlik yapmazsa 4 5 gün var. Yani regl olduğumu anlarsam da hap kullanmama gerek kalmaz mı? Sizce bekleyip risk almalı mıyım?Bu kadar sık ertesi gün hapı alınmamalı çok zararlı. Ama yapacak başka seçenek yok
riskten kastınız bebek farkında mısınızzaten uzun zaman boyunca tekrar kullanacağımı zannetmiyorum bir seferliğine ayda 2 kez kullansam ne olur? Ya da adetimin gelmesine eğer düzensizlik yapmazsa 4 5 gün var. Yani regl olduğumu anlarsam da hap kullanmama gerek kalmaz mı? Sizce bekleyip risk almalı mıyım?
Farkındayım tabii :) şuan bebek sahibi olmak istemiyoruz ama hamile kalacağımı da düşünmüyoruz o yüzden fazla para harcamak istemediğimizden konu açtık zaten.riskten kastınız bebek farkında mısınız
Yapacak pek bi şey yok maalesef. Prezervatif daha ucuz bi şey Ella'dansa, deneyin bi dahakineAnladım. Peki ben ne kadar hamile olacağımı düşünmesem de içimi rahatlatmak için ne yapmalıyım? Ertesi gün hapından başka bir yöntem var mıdır?
Peki 2 hafta arayla kullansam çok büyük sağlık sorunlarıyla karşılaşır mıyım? Onun yerine doğum kontrol hapına başlasam daha mı sağlıklı ve faydalı olur?Yapacak pek bi şey yok maalesef. Prezervatif daha ucuz bi şey Ella'dansa, deneyin bi dahakine
İllaki hormonlarınız çok şaşar ama hamilelik riskinin sorunları daha büyük gibi duruyor şu anda. %100 eminseniz ki nasıl emin olabilirsiniz bilmem zevk suyu da gelmiş olabilir, almayın ama içiniz rahat etsin istiyorsanız alın.Peki 2 hafta arayla kullansam çok büyük sağlık sorunlarıyla karşılaşır mıyım?
Zevk suyunun içine sperm karışmış olabilir diyorlar o yüzden tereddütteyiz. Doğum kontrol hapına başlasak ne olur peki?İllaki hormonlarınız çok şaşar ama hamilelik riskinin sorunları daha büyük gibi duruyor şu anda. %100 eminseniz ki nasıl emin olabilirsiniz bilmem zevk suyu da gelmiş olabilir, almayın ama içiniz rahat etsin istiyorsanız alın.
Doğum kontrol hapı oluşmuş gebeliklerde bi etkiye sahip değil dedim ya yukarıda. Koruması için 1 ay kullanmak gerekiyor, hiçbir işe yaramaz.Zevk suyunun içine sperm karışmış olabilir diyorlar o yüzden tereddütteyiz. Doğum kontrol hapına başlasak ne olur peki?
Ama gebelik hemen oluşur mu? 1 Ay boyunca da kullanırım adetim falan da düzene girer.Doğum kontrol hapı oluşmuş gebeliklerde bi etkiye sahip değil dedim ya yukarıda. Koruması için 1 ay kullanmak gerekiyor, hiçbir işe yaramaz.
Gebelik hemen oluşmasa da hap korumaz güzel kardeşim, 1 ayın sonunda koruyor hap. Yine de sperm yumurta en geç 3 günde buluşuyor, hapın sana faydası olmazAma gebelik hemen oluşur mu?
o zaman ertesi gün hapı alıyorum.Gebelik hemen oluşmasa da hap korumaz güzel kardeşim, 1 ayın sonunda koruyor hap. Yine de sperm yumurta en geç 3 günde buluşuyor, hapın sana faydası olmaz
Hayırlı uğurlu olsun, tekrar söylüyorum korunun yazık günaho zaman ertesi gün hapı alıyorum.
Aslında korunduk fakat ikinci birleşmede kısa da olsa içime de boşalmasa da korunmasız oldu.Hayırlı uğurlu olsun, tekrar söylüyorum korunun yazık günah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?