- 3 Ocak 2023
- 27
- 4
- 6
- 22
- Konu Sahibi gulnazik uzan
-
O arkadaşlarınıza sorun bakalım hangi bilimsel çalışmaya dayanarak kısırlık yapar diyorlar. Allah aşkına böyle kulaktan dolma bilgilere inanmayın lütfen kaçıncı yüzyıldayız canım. Siz doktorunuza güveniyorsanız gerisi boş her duyduğunuza inanmayın. Büyük ihtimal yumurtalıklarınızı düzene sokmak için kullandıracaktır.merhaba ben bu ay klomen tedavisi gordum yumurta guclendirmek icin ama doktor malesef tedaviden yanit alamadigimizi soyledi ise yaramamis sana dogum kontrol hapi baslaticam dedi ama ben dogum kontrol hapi ne bilmiyorum ben cocuk olmasi icin ugrasiyorum arkadaslarimin hepsi o hap kisirlastiriyor diyolar ben hic bilmiyorum hic kullanmadim kullanan ya da bilen varsa yazabilirmi
Ne kisiri ayolmerhaba ben bu ay klomen tedavisi gordum yumurta guclendirmek icin ama doktor malesef tedaviden yanit alamadigimizi soyledi ise yaramamis sana dogum kontrol hapi baslaticam dedi ama ben dogum kontrol hapi ne bilmiyorum ben cocuk olmasi icin ugrasiyorum arkadaslarimin hepsi o hap kisirlastiriyor diyolar ben hic bilmiyorum hic kullanmadim kullanan ya da bilen varsa yazabilirmi
bilmiyorum bende zaten polikistover var 5 aydir gormuyordum sokturucuyle gordum oyle kullandim klomeni ama kafami hep karistirdilar kafam allak bullakO arkadaşlarınıza sorun bakalım hangi bilimsel çalışmaya dayanarak kısırlık yapar diyorlar. Allah aşkına böyle kulaktan dolma bilgilere inanmayın lütfen kaçıncı yüzyıldayız canım. Siz doktorunuza güveniyorsanız gerisi boş her duyduğunuza inanmayın. Büyük ihtimal yumurtalıklarınızı düzene sokmak için kullandıracaktır.
gercektenmi peki ne ise yariyo yani doktor ne icin kullanmami istemis olabilirNe kisiri ayol
Onu kullanırken hamile kaldım
Şuan kızım var
Pcos tedavisi için doğum kontrol hapıda kullanır. Liseden beri kullanıyorum yaşım 28 olsan ben kısır olurdum. Boş laflara bakmayın siz daima bilimsel araştırmalara bakınbilmiyorum bende zaten polikistover var 5 aydir gormuyordum sokturucuyle gordum oyle kullandim klomeni ama kafami hep karistirdilar kafam allak bullak
arkadasimin ablasi da o amacla kullanmis ama cocuk olma ihtimali dusmus oyle soyledi kullanmadan once ihtimali daha fazlaymis kisirlastiriyor o haplar dediArkadaşlarının hangisinin kadın doğum uzmanlığı var? Neci bu kızlar? Ev hanımı mi? Memur mu? Hastanede danışmanda kayıt mi alıyorlar?
Tam olarak neden sözlerine inandın? Ya da içlerinde hap kullanıp kısırlık yaşayan mi var?
Doktorunuz dediyse kullanın tabii ki. Ben de kullanıyorum, korumanın yanında ilk aldığımda doktorum minik bir kist görmüştü,bu yüzden vermişti. Ev arkadaşım da pko'lu. Ona benimkinden bambaşka bir doğum kontrol hapı vermişti. Çünkü bazı haplar östrojeni yükseltiyor,bazı haplar dengeliyor...sizin neye ihtiyacınız varsa doktorunuz önerdiği hapı için gitsin
Ne alaka anlamadım, öncesinde hapsiz denemiş hamile kalmış şimdi hap kullanmis hamile kalamiyor mu?arkadasimin ablasi da o amacla kullanmis ama cocuk olma ihtimali dusmus oyle soyledi kullanmadan once ihtimali daha fazlaymis kisirlastiriyor o haplar dedi
a
arkadasimin ablasi da o amacla kullanmis ama cocuk olma ihtimali dusmus oyle soyledi kullanmadan once ihtimali daha fazlaymis kisirlastiriyor o haplar dedi
anladim tesekkur ederim verdiginiz vilgiler icin icim bir nebze rahatladiNe alaka anlamadım, öncesinde hapsiz denemiş hamile kalmış şimdi hap kullanmis hamile kalamiyor mu?
Cahil cahil konuşmuşlar. Hap ile kısır olunsa doğurgan kadın kalmaz. Benim etrafımda hap kullanmayan kimse yok.
Ayrıca kısırlık günümüz sorunlarından. Yediğimiz hormonlu gıdalardan , aburcuburlardan, yaşadığımız streslerden , temiz havaya ulaşamamaktan da etkileniyor yumurtalıklarimiz malesef. Bence kullan ama madem için rahat etmedi özelde başka bir doktora daha görün
Arkadaşlarınız doktor mu, bilim adamı mı? Lütfen konuyla uzaktan yakından alakası olmayan insanların hurafelerine inanmayın. Ayy sinirlerim zıpladımerhaba ben bu ay klomen tedavisi gordum yumurta guclendirmek icin ama doktor malesef tedaviden yanit alamadigimizi soyledi ise yaramamis sana dogum kontrol hapi baslaticam dedi ama ben dogum kontrol hapi ne bilmiyorum ben cocuk olmasi icin ugrasiyorum arkadaslarimin hepsi o hap kisirlastiriyor diyolar ben hic bilmiyorum hic kullanmadim kullanan ya da bilen varsa yazabilirmi
Doğum kontrol hapı regli düzenler. Her ay aynı tarihte görürsünüz reglinizi, büyük ihtimalle bu yüzden verdiler sizebilmiyorum bende zaten polikistover var 5 aydir gormuyordum sokturucuyle gordum oyle kullandim klomeni ama kafami hep karistirdilar kafam allak bullak
cok tesekkur edrim verdiginiz bilgiler icinBenim bir yakinim yillarca kullandi biraktigi ay hamile kaldi. Sadece kullandiginiz surece hamile kalmazsiniz doktorunuzda sizde bir problem gormuski cozum olarak hapi soylemis. Probleminiz bittiginde hapi birakirsiniz hamile kalirsiniz. Cahil insanlara degil doktorunuza guvenin.
İnsanlar hep konuşur, bilip bilmeden.merhaba ben bu ay klomen tedavisi gordum yumurta guclendirmek icin ama doktor malesef tedaviden yanit alamadigimizi soyledi ise yaramamis sana dogum kontrol hapi baslaticam dedi ama ben dogum kontrol hapi ne bilmiyorum ben cocuk olmasi icin ugrasiyorum arkadaslarimin hepsi o hap kisirlastiriyor diyolar ben hic bilmiyorum hic kullanmadim kullanan ya da bilen varsa yazabilirmi
merhaba ben bu ay klomen tedavisi gordum yumurta guclendirmek icin ama doktor malesef tedaviden yanit alamadigimizi soyledi ise yaramamis sana dogum kontrol hapi baslaticam dedi ama ben dogum kontrol hapi ne bilmiyorum ben cocuk olmasi icin ugrasiyorum arkadaslarimin hepsi o hap kisirlastiriyor diyolar ben hic bilmiyorum hic kullanmadim kullanan ya da bilen varsa yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?