U Uye127 Guru Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2010 158 63 37 10 Eylül 2022 Konu Sahibi Uye127 #1 Arkadaşlar merhaba. Doğum kontrol hapı kullanıyorum ama içtikten bir saat kadar sonra kustum. Acaba bir hap daha mı içmem gerekli şuan. Birde antibiyotik kullanıyorum ek bir korunma yöntemi kullanmalı mıyım? Kullanmalı isem ne zamana kadar
Arkadaşlar merhaba. Doğum kontrol hapı kullanıyorum ama içtikten bir saat kadar sonra kustum. Acaba bir hap daha mı içmem gerekli şuan. Birde antibiyotik kullanıyorum ek bir korunma yöntemi kullanmalı mıyım? Kullanmalı isem ne zamana kadar
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 22.997 84.448 10 Eylül 2022 Konu Sahibi Uye127 #2 3-4 saat içinde kusarsanız yeni bi hap almanız gerekiyor evet. Ben antibiyotik kullandığım dönem ek bi yöntem uygulamadım onu bilemiyorum.
3-4 saat içinde kusarsanız yeni bi hap almanız gerekiyor evet. Ben antibiyotik kullandığım dönem ek bi yöntem uygulamadım onu bilemiyorum.
U Uye127 Guru Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2010 158 63 37 10 Eylül 2022 Konu Sahibi Uye127 #3 Orangegreysky .!.: 3-4 saat içinde kusarsanız yeni bi hap almanız gerekiyor evet. Ben antibiyotik kullandığım dönem ek bi yöntem uygulamadım onu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki son boş kalan gün için ne yapmamız gerekir? Cevabınız için teşekkürler :)
Orangegreysky .!.: 3-4 saat içinde kusarsanız yeni bi hap almanız gerekiyor evet. Ben antibiyotik kullandığım dönem ek bi yöntem uygulamadım onu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki son boş kalan gün için ne yapmamız gerekir? Cevabınız için teşekkürler :)
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 22.997 84.448 10 Eylül 2022 Konu Sahibi Uye127 #4 Uye127 .!.: Peki son boş kalan gün için ne yapmamız gerekir? Cevabınız için teşekkürler :) Genişletmek için tıkla... İkinci kutudan (devam ettiğinizi farz ederek söylüyorum) kustuğunuz günü içerek 1 gün geriden gelirsiniz en kötü. Hiç kusmadım bilmiyorum
Uye127 .!.: Peki son boş kalan gün için ne yapmamız gerekir? Cevabınız için teşekkürler :) Genişletmek için tıkla... İkinci kutudan (devam ettiğinizi farz ederek söylüyorum) kustuğunuz günü içerek 1 gün geriden gelirsiniz en kötü. Hiç kusmadım bilmiyorum
U Uye127 Guru Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2010 158 63 37 10 Eylül 2022 Konu Sahibi Uye127 #5 Orangegreysky .!.: İkinci kutudan (devam ettiğinizi farz ederek söylüyorum) kustuğunuz günü içerek 1 gün geriden gelirsiniz en kötü. Hiç kusmadım bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Orangegreysky .!.: İkinci kutudan (devam ettiğinizi farz ederek söylüyorum) kustuğunuz günü içerek 1 gün geriden gelirsiniz en kötü. Hiç kusmadım bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler