• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı

Hemsiremmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
81
96
3
27
Merhabalar ben iki aylık evliyim şuan için gebelik düşünmüyorum doğum kontrol hapı alıyorum ama çok düzensiz bir türlü oturturamadim bazen unutuyorum bazen bı sabah aliyom bı aksam gibi iki gün içmedim yanıma almamışım sonra bir gün aldım ertesi gün ki iliskidede şüphelerim var yani içeri kaçmış olabilir napmaliyim korkuyorummm

Bu sekilde kullandiysaniz hamilelik riski var..gununuz gecerse test yapin...normaldede her gece icin alarmla ki evdeyken unutmamis olursinuz

Merhabalar ben iki aylık evliyim şuan için gebelik düşünmüyorum doğum kontrol hapı alıyorum ama çok düzensiz bir türlü oturturamadim bazen unutuyorum bazen bı sabah aliyom bı aksam gibi iki gün içmedim yanıma almamışım sonra bir gün aldım ertesi gün ki iliskidede şüphelerim var yani içeri kaçmış olabilir napmaliyim korkuyorummm
Dün ki ilişkiden yani suphelerim
Bu sekilde kullandiysaniz hamilelik riski var..gununuz gecerse test yapin...normaldede her gece icin alarmla ki evdeyken unutmamis olursinuz
Yasmin kullanıyorum ertesi gün hapı mi alsam

Acikca bisey soyleyim dogum kontrol hapini duzenli kullansaniz risk yine var bide sonucta hap kendinize bunu niye yapiyorsunuz ki esiniz korunsun en garantisi sizde unuttum derdide olmaz

Size tavsiyem ne bir hap ne bir erkek korunması yapmamanız bu devirde zaten hamile kalmak çok zor hastaneler tıklım tıklım dolu. Erkek dikkat etsin geri çekilsin

Size tavsiyem ne bir hap ne bir erkek korunması yapmamanız bu devirde zaten hamile kalmak çok zor hastaneler tıklım tıklım dolu. Erkek dikkat etsin geri çekilsin
Hamile kalmak kişiden kişiye zor herkes zorlanmiyor. Ben ilk aydan hamile kaldım mesela.

Geri çekilme korunma yöntemi değil.

Boyle size gore doğru ama cahilce yorumlar yapıp konu sahibinin aklını karıştırmayın

Hamile kalmak kişiden kişiye zor herkes zorlanmiyor. Ben ilk aydan hamile kaldım mesela.

Boyle size gore doğru ama cahilce yorumlar yapıp konu sahibinin aklını karıştırmayın
Yok zaten bir korunma yöntemi değil kesinlikle biliyorum ama doğum kontrol hapini düzenli kullanmadım dün için de şüphelerim var acaba ertesi gün hapı kullanabilirmiyim dün Yasmin yutmustum

Konu da yorumları okuyordum birden sizinkine gelince durdum neden bu kadar kırıcı konuştunuz ki? Neden hemen cahil oldu karşı tarafta ki.. lütfen küçücük şeyler için kalp kırmayalim ✋

Benim sana tavsiyem
Hormonla korunma
Bende doğum kontrol hapı kullandım ve birsürü yan etkisini görüyorum hala
Bence eşiniz korunsun ama lütfen geri çekilme ile değil
Prezervatif ile
İleride çocuk isterseniz o yöntem vücutta iz bırakmaz

Benim sana tavsiyem
Hormonla korunma
Bende doğum kontrol hapı kullandım ve birsürü yan etkisini görüyorum hala
Bence eşiniz korunsun ama lütfen geri çekilme ile değil
Prezervatif ile
İleride çocuk isterseniz o yöntem vücutta iz bırakmaz
Aslında haklısınız ama yeni evliyim diye biraz kullanayım dedim eğer hamile kalmamişsam bende böyle devam edicem ama şuan kalma ihtimalim var zaten

Konu da yorumları okuyordum birden sizinkine gelince durdum neden bu kadar kırıcı konuştunuz ki? Neden hemen cahil oldu karşı tarafta ki.. lütfen küçücük şeyler için kalp kırmayalim ✋
Bende böyle kırıcı konuşmuyorum ama sinirlendim verdiği tavsiyelere. Zaten hamile kalamazsın hastaneler dolu diyorda herkes mi hamole kalamıyor kafasına göre konuşuyor ve en iyi korunma yöntemi geri çekilme diyor öyle bir korunma yok bu tavsiyeleri sadece kendi kafasına göre yazmış konu sahibini yanlış yönlendiriyor

Bende böyle kırıcı konuşmuyorum ama sinirlendim verdiği tavsiyelere. Zaten hamile kalamazsın hastaneler dolu diyorda herkes mi hamole kalamıyor kafasına göre konuşuyor ve en iyi korunma yöntemi geri çekilme diyor öyle bir korunma yok bu tavsiyeleri sadece kendi kafasına göre yazmış konu sahibini yanlış yönlendiriyor
Anlıyorum hassasiyetinizi ama cahil çok kaba bir laf size yakışmaz ondan böyle bir yorum yaptım 🌺

Aslında haklısınız ama yeni evliyim diye biraz kullanayım dedim eğer hamile kalmamişsam bende böyle devam edicem ama şuan kalma ihtimalim var zaten
Hiç kaçırmadan Alman lazım aymı saatte
Hatta uygulamalar var uyaran
Ve ben her gün çalan saatim vardı alıyordum
My pili reminder diye geciyor uygulama

O sizin canilliğiniz kusura bakmayın ama hap kullanım hormonlarını alt üst ediyor, prazarvatif sperm yavaşlığı yapıyor tek geriye kalan normal yol. Siz evlendikten ne kadar sonra hamile kaldınız hemen mi? Hiçbir korunma yöntemi kullanmadan buraya gelip yorum yapıyorsunuz. Doktorlar bile uzun süre korumalarda 2 sene çocuk olmamasını normal kılıyorken siz neyin kafasıyla beni cahil konumuna koydunuz?

Evet ama şuan için napmaliyim zaten kalmazsam daha dikkatli olucamda
Yumurtalama gününü öğrenin ona göre ilişkiye girin ben tavsiye etmiyorum sırf iyiliğiniz için. Hele ki hap kesinlikle kullanmayın

O sizin canilliğiniz kusura bakmayın ama hap kullanım hormonlarını alt üst ediyor, prazarvatif sperm yavaşlığı yapıyor tek geriye kalan normal yol. Siz evlendikten ne kadar sonra hamile kaldınız hemen mi? Hiçbir korunma yöntemi kullanmadan buraya gelip yorum yapıyorsunuz. Doktorlar bile uzun süre korumalarda 2 sene çocuk olmamasını normal kılıyorken siz neyin kafasıyla beni cahil konumuna koydunuz?
Geri çekilme bi korunma yöntemi değil. Bende hap kullanmayı savunmuyorum ama dediginiz sey yanlış yönlendirme oluyor.
Hiçbir sekilde korunmadigimi nerden biliyorsun?
Ben istemedikten sonra hamile kalmam

Back