Doğum kontrol hapını, ilişkiye girmeden önceki reglin ilk gününden kullanmaya başlayıp sonuna kadar gitmeniz lazım. Bu tür ilaçlar seviş bırak sonra iki tane iç hapları değil. Tek gün içmediği için gebe kalana rastladım. Kaldı ki tam birleşme yaşanmadan sürtünmeyle gebe kalırsanız, o çocuk dünyaya geldiğinde tuttuğunu koparan cevval biri olur gibi geliyor banaMerhabalar.Ben erkek arkadasim ile sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık ama boşalma vajina bölgemde olmadı ama ben tedbir amaçlı doğum kontrol hapı almıştım. Sadece tek seferlik bir şey yasadik hamile kalma durumum var mı ve doğum kontrol hapini düzenli kullanmama gerek var mı ?
neden surtunuyosunuz? sex daha ıyı degılmı? ya da ılla surtcek elıne surtsun yastıga surtsun? vajına surtturunce bısı olcagına aklın erıyordur? evet zevk sıvısı hoplar zıplar ucar. butun engellerı asarak yumurtaya ulasır..Merhabalar.Ben erkek arkadasim ile sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık ama boşalma vajina bölgemde olmadı ama ben tedbir amaçlı doğum kontrol hapı almıştım. Sadece tek seferlik bir şey yasadik hamile kalma durumum var mı ve doğum kontrol hapini düzenli kullanmama gerek var mı ?
Alper tunga gibi bişi olur yaaa bırak tuttuğunu koparmayıDoğum kontrol hapını, ilişkiye girmeden önceki reglin ilk gününden kullanmaya başlayıp sonuna kadar gitmeniz lazım. Bu tür ilaçlar seviş bırak sonra iki tane iç hapları değil. Tek gün içmediği için gebe kalana rastladım. Kaldı ki tam birleşme yaşanmadan sürtünmeyle gebe kalırsanız, o çocuk dünyaya geldiğinde tuttuğunu koparan cevval biri olur gibi geliyor bana
Tabiki de var hatta ilk kullanımda 1 hafta prezervatif kullanmak lazım git ella alMerhabalar.Ben erkek arkadasim ile sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık ama boşalma vajina bölgemde olmadı ama ben tedbir amaçlı doğum kontrol hapı almıştım. Sadece tek seferlik bir şey yasadik hamile kalma durumum var mı ve doğum kontrol hapini düzenli kullanmama gerek var mı ?
Merhabalar.Ben erkek arkadasim ile sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık ama boşalma vajina bölgemde olmadı ama ben tedbir amaçlı doğum kontrol hapı almıştım. Sadece tek seferlik bir şey yasadik hamile kalma durumum var mı ve doğum kontrol hapini düzenli kullanmama gerek var mı ?
Sürtünme yoluyla olduysa dogum kontrol hapi kullanmanın ne alemi var ilişkiye girsen neyse bu yüzeysel olan yakında ilerler aklını başına al sonra kafanı çok duvarlara vurursun erkeğe bişey olmaz ortada kalırsınMerhabalar.Ben erkek arkadasim ile sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık ama boşalma vajina bölgemde olmadı ama ben tedbir amaçlı doğum kontrol hapı almıştım. Sadece tek seferlik bir şey yasadik hamile kalma durumum var mı ve doğum kontrol hapini düzenli kullanmama gerek var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?