• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı

skdodkdkdkdk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
57
7
36
24
Merhaba kızlar. Diane doğum kontrol hapı kullanıyorum adet düzensizliğim için. 1. Kutu yarın bitiyor ve 7 günlük ara vericem. 7 günün sonunda adete denk gelse bile içmeli miyim? (Örneğin adetin ilk günü) Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler ❤️

Diane'nin kullanim şeklini bilmedigim icin sorunuzu pek anlayamadim ama kendi deneyimimi anlatayim, siz daha kolay anlarsiniz. Ben de yazz kullaniyorum 24 hormon hapı var, aksatmadan alıyorum. 4 tane hap daha var, boş hap bunlar. Ben almiyorum bekliyorum adetin gelmesini. 3 4 gun icinde adet geliyor. İlk gününde hemen yeni kutuya basliyorum.

Sizdeki 7 günlük ara, bendeki 4 günlük ara sanirim.

Merhaba kızlar. Diane doğum kontrol hapı kullanıyorum adet düzensizliğim için. 1. Kutu yarın bitiyor ve 7 günlük ara vericem. 7 günün sonunda adete denk gelse bile içmeli miyim? (Örneğin adetin ilk günü) Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler ❤️
Evet 7 gün ara verin ve tekrar başlayın adetinize denk gelse bile

Back