Gebeliğe Hazırlık Doğum kontrol hapı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gul1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
581
181
33
29
Merhabalar,
Sağ yumurtalıkta 3,5 cm kist olduğunu söyledi doktorumuz. Yasmin doğum kontrol hapını verdi. Bugün kullanmaya başladım. Doğum kontrol hapı kullandığı ay normal yolla hamile kalan var mı acaba?

Doğum kontrol hapları başlandığı andan itibaren yumurtlamayı düzenlese de gebe kalmayı engeller. Zaten hem bir tedavi hem de korunma yöntemi

Doğum kontrol hapları başlandığı andan itibaren yumurtlamayı düzenlese de gebe kalmayı engeller. Zaten hem bir tedavi hem de korunma yöntemi
Bazı yazılarda kullanırken de hamile kalındığını okumuştum belki dedim böyle bir deneyim yaşayan olmuştur. Teşekkür ederim

Bazı yazılarda kullanırken de hamile kalındığını okumuştum belki dedim böyle bir deneyim yaşayan olmuştur. Teşekkür ederim
Ben 4 ay kullandım ve gebe kalmadim. Bıraktıktan 1 ay sonra gebe kaldım.

Ben 4 ay kullandım ve gebe kalmadim. Bıraktıktan 1 ay sonra gebe kaldım.
Ben korunmak amaçlı kullanmak istemiyorum kist olduğu için doktorum kullanmamı söyledi 1 ay daha böyle geçecek rabbim hayırlısının nasip etsin inşallah

Ben korunmak amaçlı kullanmak istemiyorum kist olduğu için doktorum kullanmamı söyledi 1 ay daha böyle geçecek rabbim hayırlısının nasip etsin inşallah
Olsun koruma sağlar tabi ama hayırlısı

Küçük bir ihtimal doğum kontrol hapı kullanıldığı ilk ay tam koruma sağlamadığı için olabilir ama kist tedavi edilince başka bir durum yoksa gebelik daha kolay olacaktır. Bende kist tedavisi için Yasmin kullanmıştım

İnşallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin tüm isteyenlere

Merhaba, Diane35 kullanıyorum. Reglimin 1. günü başladım neredeysen iki hafta olacak ancak akıntılarım arttı ve akıntılarım hafif kanamalı geliyor. Kan lekeli akıntı normal mi? Bilenler yardımcı olursa sevinirim endişeleniyorum

Aynı durum bende de var siz adet gününüzde mi basladiniz adet olmayı beklemem mi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…