Aile Planlaması Doğum kontrol hapı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Aysegul96

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
3
2
1
29
Merhaba kızlar,
Doğum kontrol hapına başlayacağım 3 aylık bebeğim var ve adet olmaya başladım bu gece.
Siz hangisini kullanıyorsunuz cerazette ve desirett önerildi doktorum tarafından kullanan arkadaşlar öneriyor mu paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Yasmin kullanmıştım 1 ay, herkeste etkisi aynı olmuyordur ama çok gergindim. Şişkin ve sinirliydim
Doktorunuz hangisini önerdiyse öncelik onlar tabiki, ama emziriyorsanız da ne kadar az ilaç o kadar iyi sanırım.

Benim doktorum vitamin bile olsa içinde koruyucu maddeler oluyor gereksiz hiçbir ilaç kullanma demişti. Birde yeni doğum yapmışsınız, ilacın hormonlarla oynaması söz konusu ben doğallıktan yanayım

Bebekten önce korunduysanız hap mı kullanıyordunuz?

Yok hiç korunmadık ama o zaman hemen çocuk istiyorduk şuan bebeğim daha küçük ve en azından 1 buçuk yaşına kadar çocuk olsun istemiyorum.. doğallık doğru olan bana göre de ne yapsam karar veremedim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…