• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Doğum kontrol hapı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Aysegul96

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
3
2
1
29
Merhaba kızlar,
Doğum kontrol hapına başlayacağım 3 aylık bebeğim var ve adet olmaya başladım bu gece.
Siz hangisini kullanıyorsunuz cerazette ve desirett önerildi doktorum tarafından kullanan arkadaşlar öneriyor mu paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler☺️😚😌

Yasmin kullanmıştım 1 ay, herkeste etkisi aynı olmuyordur ama çok gergindim. Şişkin ve sinirliydim
Doktorunuz hangisini önerdiyse öncelik onlar tabiki, ama emziriyorsanız da ne kadar az ilaç o kadar iyi sanırım.

Benim doktorum vitamin bile olsa içinde koruyucu maddeler oluyor gereksiz hiçbir ilaç kullanma demişti. Birde yeni doğum yapmışsınız, ilacın hormonlarla oynaması söz konusu ben doğallıktan yanayım😊😊

Bebekten önce korunduysanız hap mı kullanıyordunuz?

Yasmin kullanmıştım 1 ay, herkeste etkisi aynı olmuyordur ama çok gergindim. Şişkin ve sinirliydim
Doktorunuz hangisini önerdiyse öncelik onlar tabiki, ama emziriyorsanız da ne kadar az ilaç o kadar iyi sanırım.

Benim doktorum vitamin bile olsa içinde koruyucu maddeler oluyor gereksiz hiçbir ilaç kullanma demişti. Birde yeni doğum yapmışsınız, ilacın hormonlarla oynaması söz konusu ben doğallıktan yanayım😊😊

Bebekten önce korunduysanız hap mı kullanıyordunuz?
Yok hiç korunmadık ama o zaman hemen çocuk istiyorduk şuan bebeğim daha küçük ve en azından 1 buçuk yaşına kadar çocuk olsun istemiyorum.. doğallık doğru olan bana göre de ne yapsam karar veremedim teşekkürler ☺️

Back
X