Doğum Kontrol Hapı

Yumurtlama dan 14 gün sonra cıkıyo testte
Hapı kullanıp bırakınca adet olman normal
Ama hamilelik şüphen varsa kullanma zararlı Tekrar bi test yap şüphen varsa en iyi o rahatlatır içini

Yumurtlama dan 14 gün sonra cıkıyo testte
Hapı kullanıp bırakınca adet olman normal
Ama hamilelik şüphen varsa kullanma zararlı Tekrar bi test yap şüphen varsa en iyi o rahatlatır içini
Hapı 12 gün bırakıp bıraktım canım sonrasına korunmasız ilişki yaşadım 3-4 kez şuan belimde ağrı var ve azönce hafif kahverengi lekelenme oldu

Test yapayım mı canım anlamadım.Birde geç döllenme vs olabilir bir hafta önce kan testi yaptırmıştım birde evde idrar testinde pozitif çıkması için gebeliğin belli bir haftaya gelmesi mi gerekiyor

Test yapayım mı canım anlamadım.Birde geç döllenme vs olabilir bir hafta önce kan testi yaptırmıştım birde evde idrar testinde pozitif çıkması için gebeliğin belli bir haftaya gelmesi mi gerekiyor
Canım yumurtlamadan 14 gün sonra yerleşiyo bebek ondan sonra idrara kana geçiyo ondan dedim şüphen varsa yap tabiki test

Gecikmenin 10. Günü silik çizgi ile öğreneni bile gördüm ben o yüzden geç döllenme diyorum canım

Adet dönemi gecikmeye girince idrar testi yapın, siz en son 19unda olduysanız, önümüzdeki günlerde erken gebelik testlerinden yapın.

Adet olacağım zaman hiç belim agrimazdi şimdi hissedilecek şekilde bel ağrım var ve kahverengi lekelenme var
Anladım canım en iyisi senin testi tekrarlaman olacak sanırım
Yerleşme kanaması oluyo ama o açık pembe oluyodu sanırım
Bide üstüne görme oluyo
Bir iki güne gelmezse kırmızılar tekrar test yap bence rabbim gönlüne göre versin inşallah

Amin canım inşallah teşekkür ederim

Hamileyseniz ne olacak peki bebeği doğuracak mısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…