Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama dan 14 gün sonra cıkıyo testteMerhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıldır cinsel ilişkide bulunmadım eşimden ayrıldım.Ve şuan 3 aydır ilişkim var ben ilk defa geçen ay doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ve 12 gün sonra hapı yarıda bıraktım bıraktıktan iki gün sonra kanamam oldu adet gibi altı günü sürdü ve ekim ayında iki kez kanamam oldu.Hapı bıraktıktan sonra korunmasız 3-4 kez ilişki yaşadık adetim hala gelmedi.Yani ben ekim ayının 7 sinde âdet oldum hap kullanmaya başladım sonra 19nda hapı yarım bıraktım 21nde tekrar kanamam oldu 6 gün sürdü hala âdet olmadım ilişkiden 10 gün sonra kan testi negatif çıktı ama âdet olacakmışım gibi ağrılarım oldu hiçbirşey anlamadım hamile olma ihtimali varmı
Hapı 12 gün bırakıp bıraktım canım sonrasına korunmasız ilişki yaşadım 3-4 kez şuan belimde ağrı var ve azönce hafif kahverengi lekelenme olduYumurtlama dan 14 gün sonra cıkıyo testte
Hapı kullanıp bırakınca adet olman normal
Ama hamilelik şüphen varsa kullanma zararlı Tekrar bi test yap şüphen varsa en iyi o rahatlatır içini
Anladım canım tekrar test yapma ihtimalin?Hapı 12 gün bırakıp bıraktım canım sonrasına korunmasız ilişki yaşadım 3-4 kez şuan belimde ağrı var ve azönce hafif kahverengi lekelenme oldu
Canım yumurtlamadan 14 gün sonra yerleşiyo bebek ondan sonra idrara kana geçiyo ondan dedim şüphen varsa yap tabiki testTest yapayım mı canım anlamadım.Birde geç döllenme vs olabilir bir hafta önce kan testi yaptırmıştım birde evde idrar testinde pozitif çıkması için gebeliğin belli bir haftaya gelmesi mi gerekiyor
Gecikmenin 10. Günü silik çizgi ile öğreneni bile gördüm ben o yüzden geç döllenme diyorum canımTest yapayım mı canım anlamadım.Birde geç döllenme vs olabilir bir hafta önce kan testi yaptırmıştım birde evde idrar testinde pozitif çıkması için gebeliğin belli bir haftaya gelmesi mi gerekiyor
Adet olacağım zaman hiç belim agrimazdi şimdi hissedilecek şekilde bel ağrım var ve kahverengi lekelenme varGecikmenin 10. Günü silik çizgi ile öğreneni bile gördüm ben o yüzden geç döllenme diyorum canım
Anladım canım en iyisi senin testi tekrarlaman olacak sanırımAdet olacağım zaman hiç belim agrimazdi şimdi hissedilecek şekilde bel ağrım var ve kahverengi lekelenme var
Amin canım inşallah teşekkür ederimAnladım canım en iyisi senin testi tekrarlaman olacak sanırım
Yerleşme kanaması oluyo ama o açık pembe oluyodu sanırım
Bide üstüne görme oluyo
Bir iki güne gelmezse kırmızılar tekrar test yap bence rabbim gönlüne göre versin inşallah![]()