• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doğum kontrol hapı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yoluzun

Bir prenses & Bir prens'e sahibim.
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
440
563
18
Kızlar benim sorum şu hamile kalmak istemiyorum 2 tane cocugum var 3. Cu istemiyorum malum corona var doktora gidip ilac tavsiyeside alamiyorum. Ama bian once alip baslamam lazim

Yasmin ilacı beni zehirlemişti yüksek oranda olduğundan kaynaklı .. o yüzden hassas bir bünyeye sahipseniz önermiyorum 🤦🏼‍♀️ Sağlık ocağındaki ebe en düşük emziren annelerin kullandığından vermişti onda bir sorun yaşamadım .. tavsiyem doktora danışmadan kullanılmaması ...

Yasmin ilacı beni zehirlemişti yüksek oranda olduğundan kaynaklı .. o yüzden hassas bir bünyeye sahipseniz önermiyorum 🤦🏼‍♀️ Sağlık ocağındaki ebe en düşük emziren annelerin kullandığından vermişti onda bir sorun yaşamadım .. tavsiyem doktora danışmadan kullanılmaması ...
Benim birde migrenim var ya o yuzden doktora gitmek istemistim ama coronadan gidemiyorum. Suan acele etmemin sebebi esim cok istiyo asla olmaz dedim gelecek icin planlarim var 3. Cocuga bakamam ben. Ben yaparim senin ruhun duymaz dedi beni aldi korku acilen bi yolunu bulmam gerek offf😔

Benim birde migrenim var ya o yuzden doktora gitmek istemistim ama coronadan gidemiyorum. Suan acele etmemin sebebi esim cok istiyo asla olmaz dedim gelecek icin planlarim var 3. Cocuga bakamam ben. Ben yaparim senin ruhun duymaz dedi beni aldi korku acilen bi yolunu bulmam gerek offf😔
Malesef erkekler bu konuda şanslı onların elinde 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🙊🙊 ama sağlık ocağına girerken ateş ölçümü yapıyorlar yada olmadı internetten iyice alıp deneyin ilk gün ona göre devam edersiniz 🙏🏻

Back