Merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım cinsel hayatım yok. Biraz evham bir tipim o sebeple dün kadın doğuma gittim muayene oldum. Gitme sebebim çok fazla adet kanamanın olması ve pihtili bir şekilde. Bir de bu ay içinde iki defa bir seferlik ara kanamam oldu. Muayene de kist gibi her hangi bir problem girmedi doktor. Hatta ben inatla var demişlerdi felan yaptım çevirdi monitörü bana gösterdi maşallah tertemiz bir ekran vardı. Yani küçük vardı da önemsememiş gibi değil bizzat gözümle gördüm. Neyse kalktım sedyeden beklerim bi şey yok bay bay demesiydi ama bana doğum kontrol hapı yazdı. 6 ay kullanmamı istedi. Ilk defa böyle bir şey gördüm. Dedim ki problem yok dediniz neden ilaç kullanıcam o zaman fazla geliyor dedin ya dedi o yüzden bi altı ay kullan bakalım değişiklik olucak mi kanamada dedi. Ilaç adı yazmak doğru mu bilmiyorum ama Qlairista yazdı eczaneden aldım. Dün ilk hapı içtim ama içim de bir yandan rahat değil. Siz ne önerirsiniz illa ki yan etkisi olur diye düşünüyorum sonra çok gerekli olmasa doktor yazmazdı diyorum arada kaldım. Deneyip göreyim mi en azından bir ay yoksa içmemeli miyim?