• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı zayıflatmıyormu?

sevil1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
250
8
118
İstanbul
ben akapuntur yontemı ıle zayıflamaya çalışıyorum fakat çok çok yavaş kilo veriyorum doktorum bunun doğum kontrol hapı ile alakası olabilceğini söylüyor bu konu hakında deneyimi bilgisi olan varmi acaba ?

evet canım. o haplar hormonlarla alakalı olduğu için kilo verdirmediği gibi kilo aldırıyor. başka bir yöntem dene bence. hapı bırak. akapunktur gibi bir yöntem deniyorsun hiç olmazsa iyi sonuçlar alırsın..

Herkese göre değişiyor senin kullanma amacın korunmaksa onu bilemem ama ben kistler için kullanıyorum hormonlarımı dengeledigi için aksine kilo verdiriyor

bende adetim düzenli olsun diye kullanıyorum ama düzenlediği için kilo vermeme yardımcı oluyor. kilo aldırmyor

Gerçekten mi adetini düzenlesin diye kullandığında aldırmıyor mu kilo?
Ben sırf bu yüzden kullanmamıştım :)

ben korunma amaçlı kullanmak istiyorum
ama kilo almaktan korktuğum için
kullanmıyorum daha önce bana kilo aldırmıştı çünki
ne zamandır aklımda bu konu cesaret edemiyorum
korunmak amaçlı kullanıpta kilo alan varmı

bende adetimi düzene koymak için kullanıcakdım ama kilo aldırıyo diye kullanamıyorum yaaa

Arkadaşlar içinde ilaç-hap-şurup-lapsül içeriği ne olursa olsun bu tür ürün geçen konuların paylaşımını yapmıyoruz, aramızda yaşları ufk olan kardeşlerimiz var veya bu tür ürünleri bilinçsizce kullanabilecek kişiler de diyebiliriz, zayıflamak uğruna her şey yapılabiliyor..
Lütfen bu tür konular açmayalım eğer doktorunuz bu yorumu yaptıysa doktorunuzun sözleri doğrultusunda ilerleyiniz...

Back
X