Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azaldı dediğiniz ilacın yan etkileri mi gittikçe azaldı.Bende tamamen sıfırlanmadı 2 senedir ama azaldı evet. Mide bulantısı da ilk aydan sonra geçmişti
Kuruluk ve isteksizlik. İlk ay bir de bulantı vardı o dediğim gibi ertesi ay geçmişti ama kuruluk tamamen geçmedi bende maalesefAzaldı dediğiniz ilacın yan etkileri mi gittikçe azaldı.
Bir de doğum kontrol hapı kullanırken prezervatif de kullandınız mı?Kuruluk ve isteksizlik. İlk ay bir de bulantı vardı o dediğim gibi ertesi ay geçmişti ama kuruluk tamamen geçmedi bende maalesef
Yok hayır kullanmadık, zaten düzenli alırsanız (ben alarm kurup alıyordum, hiç unutmadım ya da saatini kaçırmadım) çok çok yüksek oranda koruyor, gerek görmedimBir de doğum kontrol hapı kullanırken prezervatif de kullandınız mı?
Teşekkür ederimYok hayır kullanmadık, zaten düzenli alırsanız (ben alarm kurup alıyordum, hiç unutmadım ya da saatini kaçırmadım) çok çok yüksek oranda koruyor, gerek görmedim
Bende geçmedi.resmen anamı ağlattı bu ilaç.kullanabilmem mümkün değildi.o kurulukla ilişkiye girmek mümkün değildi.Merhabalar 1 aydır yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum ve içmeye başladığımdan beri isteksizlik kuruluk yaşamaya başladım. Ayrıca mide bulantısı da yapıyor sanki. Bu belirtiler ilk aylarda olur mu? Zamanla kuruluk VS geçer mi?
Benim resmen cinsel duygularım yok oldu.aseksüel insanlarla empatinin allahını yaşadım ki benim isteğim sitede ünlüdür . Saka bir yana aseksüel olmak berbat bir duygu.cinsel enerji olmadan insan çok kötü hissediyor.Kuruluk ve isteksizlik. İlk ay bir de bulantı vardı o dediğim gibi ertesi ay geçmişti ama kuruluk tamamen geçmedi bende maalesef
Tanıyoruz ferhansım seni aşk olsun namını duymayan mı varBenim resmen cinsel duygularım yok oldu.aseksüel insanlarla empatinin allahını yaşadım ki benim isteğim sitede ünlüdür . Saka bir yana aseksüel olmak berbat bir duygu.cinsel enerji olmadan insan çok kötü hissediyor.
Benim zaten hamile kaldığım da yok ya.geri çekilmeyle bitti gitti.o olmadan bile olmuyor da neyse.Tanıyoruz ferhansım seni aşk olsun namını duymayan mı var
Evet ya o sıkıntı bi durum. Hani başlasa ilerliyor illaki ama o başlatma libidosu 0'a yakın oluyor neredeyse ilk aylarda. Bıraktım hapı bakalım nolcak
Yazz'da da var aslında kuruluk yan etkisi ama yan etki işte herkeste olmuyor ama olanlar da az değil maalesef. Onda da liste liste var yan etkileri, eczacıların da sürekli ilaçlar arası karşılaştırma yapması garibime gidiyor :)Ben yazz adli bir marka kullanmistim kuruluk isteksizlik vs. Yapmadi hic illa dogum kontrol kullanicaksan onu deneyebilirsin mide bulantisida yatmadan 1 saat yarim saat once iciyordum mide bulantisi yapiyorsada hissetmiyordum yan etkisi en az bu demisti eczanede calisan memnundum ben
İkisi arasında bağlantıyı anlayamadım bende. Biraz açarmısınız rica etsem.Bir de doğum kontrol hapı kullanırken prezervatif de kullandınız mı?
Tek bi kontrol yöntemine güvenmiyor çoğu kişi. Onunla alakalıdır muhtemelen :)İkisi arasında bağlantıyı anlayamadım bende. Biraz açarmısınız rica etsem.
Teşekkür ederim.Tek bi kontrol yöntemine güvenmiyor çoğu kişi. Onunla alakalıdır muhtemelen :)
Doğum kontrol hapı kullanırken hapa güvenmeyip prezervatif kullanmayan da var o sebepten sordumİkisi arasında bağlantıyı anlayamadım bende. Biraz açarmısınız rica etsem.